Fotó: molfehervarfc.hu

Juhász: "Voltak egyeztetések Nikoliccsal, nem titok" - ezért választották végül a svéd edzőt a Vidinél

A Vidi sportigazgatója elárulta, már korábban is kapcsolatban voltak Bartosz Grzelakkal, és most ő volt a legelszántabb a fehérvári feladat kapcsán.
Budai László 2023. március 16., csütörtök 18:06
Fotó: molfehervarfc.hu
A Vidi sportigazgatója elárulta, már korábban is kapcsolatban voltak Bartosz Grzelakkal, és most ő volt a legelszántabb a fehérvári feladat kapcsán.
Szerző: Budai László 2023. március 16., csütörtök 18:06

Amit kedden előre jeleztünk, szerdán hivatalossá vált, a MOL Fehérvár Bartosz Grzelakot nevezte ki a távozó Huszti Szabolcs-Toldi Gábor páros utódjaként a csapat élére. Juhász Roland, az együttes sportigazgatója elmondta, a Vidi jelenlegi szituációjában fő szempont volt, hogy olyan edző kerüljön a kispadra, aki már volt korábban hasonló helyzetben, tudja, hogy ilyenkor hogyan is kell egy csapatot kezelni.

- Az októberi-novemberi időszakban is már beszéltem az ő ügyében, de akkor végül maradtunk Szabiéknál – akiknek a munkáját ezúttal is szeretném megköszönni –, most viszont újra képbe jöttek edzők, és ő volt az, akinél a kellő határozottságot és elszántságot is éreztem – idézte az m4sport.hu az M1-nek nyilatkozó Juhászt, aki a korábbi sikeredző, Marko Nikolic kapcsán is megszólalt.

Voltak egyeztetések, nem titok, de a klubnál nem járt, próbálok egy vonalat húzni, hogy mi történt a múltban a csapatnál. Eldőlt az edző kérdése, bízom abban, hogy megtaláljuk közösen a sikerhez vezető utat újra, ebben pedig mindenkinek megvan a maga szerepe.

A Fehérvárra szombaton 19.45-től rendkívül fontos meccs vár, a szintén a kiesés elől menekülő Budapest Honvédot fogadja hazai pályán.

Olvastad már?
NB I: A Qarabag gólkirályjelöltje is Magyarországra jöhet, de most nem a Fradi csapna le rá - sajtóhír
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz