Fotó: mezokovesdzsory.hu

Itt az újabb edzőváltás az NB I-ben: Kuttorral szerződést bontottak - hivatalos

Hivatalossá vált, hogy távozik Mezőkövesdről Kuttor.
Nyikes Zoltán 2024. február 13., kedd 12:42
Fotó: mezokovesdzsory.hu
Hivatalossá vált, hogy távozik Mezőkövesdről Kuttor.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 13., kedd 12:42

Kedd kora délután hivatalossá vált, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a Mezőkövesd Kuttor Attila vezetőedzővel. A borsodi klub közleménye kiemeli, hogy Kuttor utódjáról a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Az 53 éves szakember második érájának lett vége Mezőkövesden, ebben a szakaszban 49 tétmérkőzésen irányította a borsodiakat 2022 szeptemberétől. A Mezőkövesd az előző idényben a hetedik helyen végzett a remek hajrájának köszönhetően, a mostani idényben a sárga-kékek a kiesést jelentő 11. helyen állnak 20 fordulót követően. Kuttor mérlege 49 mérkőzésen 16 győzelem, 11 döntetlen és 22 vereség volt a borsodiak kispadján.

A korábbi kiváló középhátvéd már 2017 októberétől is dolgozott Mezőkövesden három éven keresztül, akkor sikerült a klubtörténelem legjobb helyezését is elérni, a 2019/20-as kiírásban negyedik lett a csapat, valamint bejutott a Magyar Kupa-döntőbe is, ahol alulmaradt a Honvéddal szemben.

Olvastad már?
NB I: Rutinos szerb edző is jelölt Kuttor helyére - részletek
A 61 éves Milan Milanovic korábban dolgozott Moldovában, Örményországban és Kazahsztánban is.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz