Fotó: budafok1912.hu

Itt az újabb edzőváltás a magyar fociban: Fővárosi klubnál fogyott el a türelem

A vasárnapi vesztes bajnoki után megköszönték Erős Gábor vezetőedző munkáját az NB II-es Budafoknál.
Csakfoci.hu 2024. február 18., vasárnap 20:05
Fotó: budafok1912.hu
A vasárnapi vesztes bajnoki után megköszönték Erős Gábor vezetőedző munkáját az NB II-es Budafoknál.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 18., vasárnap 20:05

Mint arról a csakfoci.hu beszámolt, vasárnap Győrben lett aktuális az edzőváltás témája, információink szerint az NB II 2. helyén álló, de hetek óta bukdácsoló klubnál megválhatnak Antonio Munoztól.

Nem ő azonban az egyetlen NB II-es edző, aki elveszít(het)i az állását: Budafokon a BVSC elleni, 2-1-re elveszített bajnoki után köszönték meg Erős Gábor munkáját. A fővárosi klub közös megegyezéssel szerződést bontott a trénerrel, az új vezetőedző személyéről pedig a későbbiekben születik döntés. A Budafok zsinórban harmadszor kapott ki a bajnokságban és 2024-ben összesen egy pontot szerzett egyelőre.

Erős tavaly júniusban írt alá a XXII. kerületben, ahol akkor azt a Mátyus Jánost váltotta, akivel a legeredményesebben szerepelt a Budafok az elmúlt években, és a Magyar Kupa döntőjébe is eljutott vele az együttes. Mátyus jelenleg szabadon igazolható, és nem lenne meglepő, ha felmerülne a neve a jelöltek között.

Olvastad már?
NB II: 10 emberrel is veretlen maradt a Honvéd Csertőivel - eredmények
A Budapest Honvéd 1-1-es döntetlent játszott vasárnap a kieső helyen álló Tiszakécske vendégeként a Merkantil Bank NB II 21. fordulójában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz