Itt az első két koronavírus miatt elmaradó hazai meccs - döntött Budapesten a kerületi operatív tanács

A koronavírus miatt a XVIII. kerületi önkormányzat döntése értelmében elmarad két BLSZ I-es bajnoki a hétvégén a fővárosban.
Csakfoci Admin 2020. március 7., szombat 9:29
A koronavírus miatt a XVIII. kerületi önkormányzat döntése értelmében elmarad két BLSZ I-es bajnoki a hétvégén a fővárosban.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. március 7., szombat 9:29

A koronavírus miatt elmarad a hétvégén a SZAC-BVSC BLSZ I-es bajnoki és a szintén XVIII. kerületi Közterület meccse is az ASR Gázgyár ellen ugyanebben a bajnokságban. A döntéssel kapcsolatban a SZAC hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a városvezetés álláspontját:

„A kialakult helyzetre való tekintettel a kerületi városvezetők, egészségügyi, rendészeti és kommunikációs szakemberek részvételével megalakult a XVIII. kerületi Operatív Tanács, amelynek döntése értelmében az Önkormányzat elővigyázatossági, egészségügyi-biztonsági okokból, a jelen helyzetre való tekintettel, az önkormányzati fenntartású közművelődési és sport létesítményekben semmilyen rendezvényt - további tájékoztatásig – nem engedélyez."

- Ez jelen helyzetben és egyelőre a hazai rendezésű mérkőzésekre vonatkozik. Az edzések megtartásáról nincs egyértelmű tiltó jellegű döntés. A helyzet azonban bármikor változhat - tette hozzá Istenes László, a SZAC elnöke.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz