Fotó: Dunaújváros

Horváth Ferenc az NB III-ba igazolásáról: “Elég volt abból, hogy olyan játékosokkal dolgozzak, akiknek a pénz az istene”

A vezetőkkel vívott harcokból és a szurkolóknak való folyamatos megfelelésből is elege lett a Dunaújváros új edzőjének.
Budai László 2022. június 25., szombat 14:45
Fotó: Dunaújváros
A vezetőkkel vívott harcokból és a szurkolóknak való folyamatos megfelelésből is elege lett a Dunaújváros új edzőjének.
Szerző: Budai László 2022. június 25., szombat 14:45

A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy Horváth Ferenc ismét kispadot kapott, a korábban több NB I-es csapatnál is dolgozott tréner a harmadosztályú Dunaújváros irányítását vette át. A 49 éves szakember most az okokról is beszélt.

- Dobos Barnával arról beszéltünk, hogy szeretnénk egy jó csapatot csinálni, amely komolyabb célokért küzd. Szeretnénk szép lassan lépkedni, hiszen a stadion építése is lassan befejeződik. Hogy ez mennyi időt vesz majd igénybe, azt nem tudhatjuk, hiszen az sok mindennek a függvénye. A magam részéről most egy ilyen klubot kerestem, erre van szükségem.

Egy kicsit elég volt abból, hogy örökké harcoljak a vezetőkkel, hogy örökké meg kell felelni a szurkolóknak. Elég volt abból, hogy olyan játékosokkal dolgozzak, akiknek a pénz az istene.

Egy kicsit őszintébb dologra vágytam, ami sokkal inkább maga a futball, mint ami az utóbbi időben már körülveszi ezt az egészet. Ezért választottam egy ilyen klubot – idézte Horváth Ferencet a duol.hu.

Olvastad már?
Csapás a románoknak: A magyar válogatott 19 éves védőt "lophat el" - sajtóhír
A román sajtó Hindrich Ottó után egy újabb játékos, ezúttal a 19 éves Gergely Botond kapcsán írja azt, hogy a futballista előbb Magyarországra igazol, ahol aztán a válogatott is lecsaphat rá.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz