Fotó: fehervarfc.hu

Hornyák: "A kapusunk a 93. percben fogott először labdát, be se tudott melegedni"; Grzelak: "A Puskás kockáztatott, mi nem" - értékelések

Az NB I 26. fordulójának nyitómérkőzésén a Fehérvár 0-0-ra végzett a Puskás Akadémiával - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Csakfoci.hu 2024. március 29., péntek 22:47
Fotó: fehervarfc.hu
Az NB I 26. fordulójának nyitómérkőzésén a Fehérvár 0-0-ra végzett a Puskás Akadémiával - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 29., péntek 22:47

Puskás Akadémia-Fehérvár FC 0-0

Bővebben!

Hornyák Zsolt (Puskás): - Megérdemeltük volna, hogy megnyerjük a mérkőzést, hiszen Pécsi Ármin a 93. percben fogott először labdát, be se tudott melegedni. Tudtuk, hogy az ellenfél a védekezésre építi a játékát, Kodro nincs már a klubnál, nehezen rúgnak gólt. Viszont a gólszerzés nekünk is nehéz, Colley nincs olyan állapotban, hogy egymaga eldöntse a mérkőzést, ezért próbáltuk a végén Puljiccsal felfrissíteni a támadójátékot. Voltak lövéseink, Komáromi jól teljesített, a csapatjáték is jól működött, jobbak voltunk, mint az ellenfél, de a befejezéseknél gyengélkedtünk - kezdte a Puskás vezetőedzője, akit a Vidiben parádézó Tóth Balázsról is kérdeztek.

- Ilyen ez élet, amióta itt vagyok már négy kapusunk volt. Most itt van Pécsi, ő nemzetközi szintű kapus lesz, mi azért vagyunk, hogy neveljünk. Ha Tóth Balázst itt tartottuk volna, akkor most a kispadon ül, vagy az NB III-ban véd. Azért ment Fehérvárra, hogy segítsen a csapaton, segít is, örülök neki és sok sikert kívánok - fogalmazott Hornyák, majd tréfásan megjegyezte, hogy Tóth még mindig a Puskás játékosa (csak kölcsönben van Fehérváron - a szerk.), így megtörténhet, hogy Tóth NB III-as kapus lesz a Puskásnál. (Ahogyan hozzátette, természetesen viccből mondta ezt a Felcsút trénere.)

- Gól kell rúgni a jövőben, úgy, mint a Vidi tette Kecskeméten, egy lepattanóból tudtak nyerni. Elégedett vagyok, mert jól játszott a csapat, az ellenfél legjobb játékosa a kapus volt, ez is elárul valamit. Még sok meccs van hátra, bízom benne, hogy behozhatjuk a Fehérvárt. Amilyen formában vannak, nem biztos, hogy kibírják ezt a tempót a végéig. (M4 Sport)

Bartosz Grzelak (Vidi): - Elégedett vagyok az egy ponttal, nehéz találkozó volt. A legfontosabb ma az volt, hogy ne veszítsünk. A védekezésünket dicséri, hogy ez már sokadik alkalom volt, amikor nem kaptunk gólt. Nem voltam elégedett a második félidei támadójátékunkkal. Az első félidőben egész jók voltunk, akadtak veszélyes támadásaink, a másodikban már nem volt sok. De a Puskás Akadémia mindenképp nyerni akart, emiatt kockáztatott, míg mi nem akartunk rizikózni. Ez normális, ha egy meccs így alakul. Nem szeretnék tanácsokat adni Rossinak, de azt mondhatom, Tóth Balázs ma folytatta a kiváló teljesítményét, Fiola pedig a sérülése után vezérként tért vissza a védelmünkbe. (M4 Sport)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz