Fotó: honvedfc.hu

Honvéd: "Folyamatosan dolgozunk annak érdekében, hogy nézők előtt fogadhassuk a Kozármislenyt" - nem kímélte a vihar a Bozsik Arénát

A stadion főépülete és a lelátórész több helyen is beázott, megrongálódott.
Nyikes Zoltán 2023. augusztus 5., szombat 18:12
Fotó: honvedfc.hu
A stadion főépülete és a lelátórész több helyen is beázott, megrongálódott.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. augusztus 5., szombat 18:12

A péntek éjszaka hazánkra lecsapó vihar Kispestet és a Bozsik Arénát sem kímélte, ennek következményeként a stadion főépülete és a lelátórész több helyen is beázott, megrongálódott. Ezért és a vasárnapra várható viharos, esős időjárást figyelembe véve a Honvéd úgy döntött, hogy későbbi időpontra halasztja a születésnapi ünnepséget, hiszen jelenleg az a legfontosabb feladatuk, hogy a stadion megfelelő állapotban legyen a vasárnapi mérkőzésre - írja a klubhonlap.

Folyamatosan dolgozunk annak érdekében, hogy nézők előtt fogadhassuk a Kozármislenyt, a szombat esti helyzet szerint az VIP-részt és a Skyboxot le kell zárni (vendégeink a D-lelátón kapnak helyet), viszont a B- és a C-lelátón fogadhatunk szurkolókat, de szeretnénk felhívni a figyelmetek arra, hogy a büfé korlátozott kapacitással üzemel majd – olvasható a közleményben.

Mint ismert, a Honvéd úgy tervezte, hogy számos program kíséretében az első hazai bajnokin ünneplik meg a kispesti futball fennállásának 114. évfordulóját.

A Honvéd–Kozármisleny NB II-es találkozó vasárnap 17:30-tól kezdődik.

Olvastad már?
Fradi: Komoly változás jöhet, közel húsz év után megváltozhat a csapat mezszponzora
A csakfoci.hu értesülései szerint hamarosan komoly változás történhet a Ferencváros labdarúgócsapatánál, az együttes jelenlegi mezszponzorát, a Nike-t ugyanis közel 20 év után egy másik cég válthatja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz