Honvéd: A jelenlegi tulajdonos megerősítette, hogy megszületett a megállapodás a klub eladásáról

Az nso.hu értesülései szerint pénteken megszületett az elvi megállapodás Leisztinger Tamással az NB II-es Budapest Honvéd megvételéről.
Csakfoci.hu 2024. április 27., szombat 9:20
Az nso.hu értesülései szerint pénteken megszületett az elvi megállapodás Leisztinger Tamással az NB II-es Budapest Honvéd megvételéről.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 27., szombat 9:20

A Honvéd eddigi tulajdonosa, Bozó Zoltán korábban már elmondta, hogy magyar és külföldi befektetővel is tárgyal a klub eladásáról - de konkrét neveket nem említett -, majd arról szóltak a hírek, hogy egy magyar befektetőjelölt részéről a klub átvilágítása is megtörtént. A lap ezúttal úgy értesült, hogy ez a megállapodás megszületett a felek között.

Igen, meg tudom erősíteni, hogy előrelépés történt a tárgyalásokban és megszületett az elvi megállapodás. A részletek tisztázására, a szerződés aláírására néhány héten belül kerülhet sor

– nyilatkozta Bozó Zoltán, a Honvéd jelenlegi tulajdonosa.

Mindez azt jelenti, hogy a Honvéd a 2024–2025-ös idényt már új tulajdonossal kezdheti meg. Bozó Zoltán nevet továbbra sem említett, de az nso.hu úgy tudja, hogy Leisztinger Tamás cégcsoportja vásárolhatja meg a klubot.

Olvastad már?
Magyar Kupa-döntős játékos is szerepel az Újpest kívánságlistáján
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Szabó Bálint neve is ott van a kiszemeltek listáján a negyedik kerületieknél.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
KTE
Farkas Balázs
A KTE tárgyal az ETO FC Győr 22 csatárával, Farkas Balázzsal is, aki ebben az idényben csak öt NB II-es meccsen játszott, viszont így is szerzett három gólt. (NSO)
KTE/KBSC
Papp Milán
A Kecskemét szerződtette a Kazincbarcika alapemberét, Papp Milánt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Tovább az összes átigazoláshoz