Fotó: dvsc.hu

Hivatalos: Hazatért a magyar válogatott játékos az NB I-be - videó

Hivatalossá vált, hogy (megint) a DVSC csapatában folytatja pályafutását Varga Kevin.
Csakfoci.hu 2023. február 16., csütörtök 12:24
Fotó: dvsc.hu
Hivatalossá vált, hogy (megint) a DVSC csapatában folytatja pályafutását Varga Kevin.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 16., csütörtök 12:24

A 26 éves, magyar válogatott szélső 2020 nyarán a Lokiból igazolt a török első osztályba, ahonnan most visszatért, és ismét debreceni sikerekért küzd majd. Varga a napokban már régi-új csapatával edzett egyébként, a futballista pedig nyilatkozott is arról, miért döntött a hazatérés mellett.

Mint ismeretes, Varga Kevin eddigi klubja, a Hatayspor a Törökországot megrázó és több mint 30 ezer áldozatot követelő földrengés után úgy döntött, nem folytatja szereplését a helyi élvonalbeli bajnokságban. A csapatnak otthont adó Gaziantep tartomány ugyanis a földrengés epicentrumának közelében található, így ott komoly károkat okozott és hatalmas áldozatokat követelt az ott lakóktól a természeti katasztrófa, mind anyagilag, mind lelkileg.

Varga eddig 88 NB I-es meccsen viselhette a debreceniek mezét, összesen 10 gólja és 18 gólpassza van a magyar élvonalban. A magyar válogatott mezét 14 alkalommal húzhatta eddig magára és a nemzeti csapat színeiben egyelőre 1 gól fűződött a nevéhez.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz