Hiányposztra igazolhat az Újpest - a keret legértékesebb játékosa lehet az érkező

Filip Damjanovic személyében egy 25 éves szerb középső védő igazolhat a lila-fehérekhez.
Dudás Gábor 2024. január 22., hétfő 9:35
Filip Damjanovic személyében egy 25 éves szerb középső védő igazolhat a lila-fehérekhez.
Szerző: Dudás Gábor 2024. január 22., hétfő 9:35

A szerb meridiansport.rs információi szerint Filip Damjanovic lehet az Újpest FC új szerzeménye.

Az átigazolási díj nem ismert, Damjanovic azonban már elutazott Ciprusról, ahol eddigi csapata, a szerb élvonalbeli FK Vozdovac edzőtáborozik. Azt is hozzátették, hogy kedden már csatlakozhat új csapattársaihoz a 25 éves, 188 centiméter magas középső védő.

A csakfoci.hu információi szerint valóban jó esély lehet a védő érkezésére a lila-fehéreknél.

A hír kapcsán megkerestük az Újpest FC-t, amely annyit reagált, hogy nem kommentál pletykákat, csak a klub hivatalos csatornáin jelenti be a tényeket.

Damjanovic pár kölcsönadástól eltekintve 2016 óta tagja a Vozdovac keretének, de rövid időt eltöltött az FK IMT Belgrad csapatánál is. 49 élvonalbeli találkozó és összesen 101 tétmérkőzés áll a háta mögött Szerbiában. 1-szeres szerb válogatottnak is mondhatja magát, egy éve, az Egyesült Államok elleni barátságos találkozón szerepelt címeres mezben.

Az Újpest Törökországban készült eddig az NB I folytatására, és mindenképpen szüksége lenne egy középső védőre, hiszen Milos Kosanovic és Marten Kuusk is távozott a hátvédek közül.

Ha Demjanovic valóban befut Újpestre, a keret legdrágább játékosa lehet a becsült 1,5 millió eurós értékével.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz