Fotó: pfla.hu

Hatalmas pofonba szaladt bele az NB III éllovasa: "Az ilyen eredmény mindig benne van a fiúkban"

NB III Észak-nyugati csoportjában élen álló Veszprém hazai pályán kapott egy ötöst a Puskás Akadémia második csapatától.
Csakfoci.hu 2024. március 31., vasárnap 12:06
Fotó: pfla.hu
NB III Észak-nyugati csoportjában élen álló Veszprém hazai pályán kapott egy ötöst a Puskás Akadémia második csapatától.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 31., vasárnap 12:06

Vékony, valamint Magasföldi is duplázott és Dimitrijev is betalált a felcsútiaktól, akik 5-0-ra nyertek.
A Veszprém hosszú ideje erőn felül teljesít az NB III-ban, hiszen a veszprémi pálya használhatatlansága miatt rendszeresen Pápán játszik a hazai találkozókon.

Vanczák Vilmos, a Puskás II vezetőedzője így értékelt:

- Az ilyen eredmény mindig benne van a fiúkban, eddig is mondtam nekik, szerencsére hittek benne. Fontos, hogy az ellenfél is nyíltan próbált futballozni, így voltak területeink, amit hatékony támadásokkal és stabil védekezéssel ki is tudtunk használni. A fiúk nagyot mentek, megdolgoztunk a megérdemelt győzelemért. De reálisnak kell maradni, most jönnek a fontos meccsek, ez a győzelem csak akkor ér sokat, ha így is folytatjuk, azaz a földön kell maradnunk. De ez ma igazi csapatmunka volt, ez a lényeg. Nagyon örülünk neki - mondta a pfla.hu-nak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz