Hatalmas botrány a megye I-ben, földre vitték a bírót: „Megöllek, beletaposok a fejedbe” - videó

Elképesztő jelenetek játszódtak le a Szentes-Csongrád megye I-es mérkőzés után. A vendégjátékosok a bírói ítéletek miatt megtámadták a játékvezetőt.
Budai László 2017. május 30., kedd 9:18
Elképesztő jelenetek játszódtak le a Szentes-Csongrád megye I-es mérkőzés után. A vendégjátékosok a bírói ítéletek miatt megtámadták a játékvezetőt.
Szerző: Budai László 2017. május 30., kedd 9:18

Hatalmas botrány alakult ki a Szentes-Csongrád megye I-es bajnoki végén. A vendégek játékosai a lefújás után megtámadták a játékvezetőt, egyikük megdobta őt labdával, valaki pedig földre is vitte a bírót, akit aztán hosszasan fenyegettek.

A videót megosztó Szentesi Mozaik Facebook-oldalán az egyik hozzászóló így ír az okokról: „Az első félidőben két sárga lapot adott egy játékosnak (Szentes), de a piros elmaradt valami oknál fogva. Majd az utolsó percben jogos tizenegyest ítélt a Csongrád javára, mire a hazaiak elkezdték győzködni, hogy nem volt büntető. Ezután visszavonta az ítéletet és kiállította a Csongrád csatárát műesésért!”

Az eseményeket alább lehet megnézni, a videó trágár szavakat tartalmaz.

A videót a delmagyar.hu-n találtuk.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz