Hat év után klubot vált a Slovan magyar válogatott játékosa

Hat év után valószínűleg távozik a Slovan Bratislavától Holman Dávid, aki iránt magyar és külföldi klubok is érdeklődnek.
Csakfoci.hu 2023. május 23., kedd 20:06
Hat év után valószínűleg távozik a Slovan Bratislavától Holman Dávid, aki iránt magyar és külföldi klubok is érdeklődnek.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 23., kedd 20:06

Az 5-szörös válogatott támadó középpályás az M4 Sportnak elmondta, június 30-án jár le a szerződése a pozsonyi együttesnél, és arra van nagyobb esély, hogy megválnak egymástól.

Érdeklődőből nincs hiány, „folyamatosan csörög” a telefonja, magyar és külföldi klubok is keresik, de még nem döntött a folytatásról.

- Most elutazunk egy családi vakációra, ott fogjuk átbeszélni, hogy mik a lehetőségek és hol lenne jó folytatni mind mentális, mind egészségügyi szempontból. Ott döntjük majd el azt is, hogy külföld vagy Magyarország lesz – mondta Holman Dávid, aki sérülések és magánéleti okok miatt nagyon nehéz két éven van túl.

A 30 éves futballista hat év alatt öt bajnoki címet szerzett a Slovannal.

Olvastad már?
Két NB I-es csapat is verseng a DAC magyar játékosáért
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Paksi FC és a Kecskeméti TE is leigazolná a dunaszerdahelyi Szendrei Ákost.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz