Fotó: mlsz.hu

Ha gól születik a magyar válogatott legszebb támadásából, az egész világ ezen ámult volna - videó

A félpályától kezdve csak Szoboszlai Dominik és Bolla Bendegúz ért a labdához, és nem kellett sok, hogy emlékezetes gólt szerezzenek.
Budai László 2023. március 28., kedd 10:50
Fotó: mlsz.hu
A félpályától kezdve csak Szoboszlai Dominik és Bolla Bendegúz ért a labdához, és nem kellett sok, hogy emlékezetes gólt szerezzenek.
Szerző: Budai László 2023. március 28., kedd 10:50

Sokat érhet még az a játékkapcsolat, amely Szoboszlai Dominik és Bolla Bendegúz között megcsillant a magyar válogatott Bulgária elleni mérkőzésén. A két, közel egyidős játékos a Főnix Gold utánpótláscsapatában - amelyet a támadó édesapja, Szoboszlai Zsolt vezetett - együtt nőtt fel, majd az MTK-ban is játszottak együtt egy szezont, a hosszú éveken át tartó közös játék pedig most a legmagasabb szinten mutatkozott meg. Az alábbi, egyébként zseniális támadásból ugyan nem született gól, de ha a jövőben is sok ilyet látunk majd, aligha leszünk csalódottak a magyar meccsek után.

Az M4 Sport videója

Olvastad már?
Szoboszlai: "Hál' Istennek csak ti vettétek észre, a bolgárok nem annyira", Ádám: "Régebben a tv-ből néztem, most meg..." - értékelések
A magyar válogatott a Bulgária elleni 3-0-s győzelemmel kezdte a 2024-es Európa-bajnokság selejtezősorozatát. Összegyűjtöttük, hogy értékelték a főszereplők a sikert.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz