Gyászol a Ferencváros: Elhunyt a klub kétszeres bajnok kapusa, a '95-ös BL-Fradi kapusedzője

Hajdú József a bajnokságban és a kupában is kétszer ünnepelhetett aranyérmet, később, edzőként együtt dolgozhatott fiával, Hajdu Attilával is a zöld-fehéreknél. 77 évet élt.
Budai László 2023. május 8., hétfő 16:58
Hajdú József a bajnokságban és a kupában is kétszer ünnepelhetett aranyérmet, később, edzőként együtt dolgozhatott fiával, Hajdu Attilával is a zöld-fehéreknél. 77 évet élt.
Szerző: Budai László 2023. május 8., hétfő 16:58

Életének 78. évében elhunyt a Ferencváros egykori kiváló labdarúgója, Hajdú József - számolt be a szomorú hírről a fradi.hu.

Az 1946. március 22-én született Hajdú József minden sorozatot figyelembe véve összesen 155 alkalommal lépett pályára a Ferencváros színeiben. Ez idő alatt két-két magyar bajnoki címet és Magyar Kupát nyert, az 1978/79-es szezonban Fair Play-díjat kapott, 1981-ben és 1999-ben az FTC örökös bajnoka címet is kiérdemelte.

Később kapusedzőként is szolgálta a zöld-fehéreket, többek között együtt dolgozhatott a klubnál fiával, Hajdu Attilával, aki szintén remek szezonokat töltött a Fradinál, együtt értek el történelmi sikereket az 1995-ös, BL-be jutott csapattal is.

Hajdú József 77 évet élt, nyugodjék békében!


Fotó: tempofradi.hu
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz