Gyász: Elhunyt a szolnokiak 19 éves kapusa

A kapusnál tavaly diagnosztizáltak Ewing-sarcomát.
Csakfoci.hu 2023. május 30., kedd 22:58
A kapusnál tavaly diagnosztizáltak Ewing-sarcomát.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 30., kedd 22:58

Honlapunk közel két héttel ezelőtt tette közzé Bánhegyi Zoltán Facebook-felhívását, amelyben leírta, hogy 52 héttel ezelőtt teljesen megváltozott testvére, a Szolnoki MÁV FC-ben védő Bánhegyi Zsolt élete, akinél Ewing-sarcomát diagnosztizáltak. A 19 éves kapusról kiderült, hogy fél éven keresztül kezelték kemoterápiával, három hónap elteltével történtek is pozitív változások, ám karácsony előtt jött az újabb sokk, nőtt a daganat és az áttét is.

Ezt gyógyszeres kezelések követték, ismét javult a fiatal játékos közérzete, húsvét előtt azonban ismét nőtt a daganat és az áttét. Ezt követően a család elkezdett más gyógymódok után kutatni és végül a szolnokiak kapusa úgy döntött, hogy egy kísérleti fázisban levő készítményt szeretne megkapni többször, aminek a költsége többmillió forintba került, ehhez kért segítséget a család.

Kedden azonban érkezett a szomorú hír: örök álomra hajtotta fejét a szolnokiak kapusa, Bánhegyi Zsolt - írta a szoljon.hu azt követően, hogy megjelent egy dátum Bánhegyi Zoltán közösségi oldalán, amit senki sem akart látni. „2003-2023".

Bánhegyi Zsolt június 27-én ünnepelte volna 20. születésnapját.

Nyugodjék békében!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz