Gyász: Autóbalesetben hunyt el a 30 éves magyar futballista

30 évesen, autóbalesetben életét vesztette a Söréd-Bodajk II. csapatának játékosa, Bálint Gergő.
Csakfoci.hu 2023. február 21., kedd 16:51
30 évesen, autóbalesetben életét vesztette a Söréd-Bodajk II. csapatának játékosa, Bálint Gergő.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 21., kedd 16:51

feol.hu beszámolója szerint 30 esztendős korában elhunyt Bálint Gergő, a Bodajk II-Söréd SE aktív labdarúgója. A portál szerint autóbalesetben vesztette életét a Fejér vármegyei futballista.

Bálint Gergő először a 2013/2014-es idényben, a megyei II. osztályban szereplő Bodajk SE csapatában lépett pályára, ezt követően még háromszor kapott lehetőséget a pontvadászatot a 14. helyen záró együttesben. Emellett 18 mérkőzésen az U20-as együttesben stabil csapattag volt. A játékos legközelebb a 2020/2021-es évadban a Söréd gárdájában hat mérkőzésen szerepelt, a következő idényben már 28 találkozón jutott szóhoz a Söréd-Bodajk II. csapatában. Utoljára a Téli Műfüves Bajnokság sorozatában lépett pályára, január 28-án.

$1
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz