Fotó: molfehervarfc.hu

Gyász: 44 évesen elhunyt a Videoton korábbi futballistája

44 éves korában elhunyt Fogarasi Gergely, a Videoton egykori játékosa.
Csakfoci.hu 2023. február 20., hétfő 18:01
Fotó: molfehervarfc.hu
44 éves korában elhunyt Fogarasi Gergely, a Videoton egykori játékosa.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 20., hétfő 18:01

44 éves korában, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Fogarasi Gergely, a Videoton korábbi labdarúgója - számolt be a feol.hu.

Fogarasi 1998-ban az Újpest ellen mutatkozott be az NB I-ben, ugyanebben az idényben a junior bajnokság gólkirálya volt 21 góllal. 1998 telén Pécsre szerződött, majd az 1999/2000-es idényben visszatért a Videotonhoz, ahol csapatával 101 pontot gyűjtve lett bajnok a másodosztályban. Eközben - kettős igazolással - az NB III-as Bodajkban is szerepelt és a harmadosztályban gólkirály lett.

Később NB II-es bajnoki címet ünnepelhetett a Siófok kölcsönjátékosaként, de szerepelt kölcsönben Celldömölkön is. Légiósként Ausztriában a Rotenturm játékosa volt, ahol szintén gólkirály lett. Később Szigetszentmiklóson, Százhalombattán és Felcsúton is futballozott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz