Vas (jobbra) a Tiszakécske edzője lehet. Fotó: mlsz.hu

Gera Zoltán egyik segítőjét nevezhetik ki a teljesen megújuló NB II-es csapatnál

A jelenleg az U21-es válogatott szakmai stábjában tevékenykedő Vas László nagy eséllyel Tiszakécskén lehet vezetőedző.
Nyikes Zoltán 2023. június 6., kedd 14:22
Vas (jobbra) a Tiszakécske edzője lehet. Fotó: mlsz.hu
A jelenleg az U21-es válogatott szakmai stábjában tevékenykedő Vas László nagy eséllyel Tiszakécskén lehet vezetőedző.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 6., kedd 14:22

A 11. helyen, öt pontra az NB II-es osztályozót jelentő 16. pozíciótól zárta a 2022/23-as idényt a Tiszakécskei LC, amelynél az utolsó fordulót követően komoly változásokat jelentettek be.

Május végén vált hivatalossá, hogy a teljes megújulás jegyében a klub vezetése nem hosszabbította meg Klausz László vezetőedző és stábja lejáró szerződését, míg Nyilas Elek szakmai igazgató lemondását elfogadták, de a szakember a tulajdonos személyi tanácsadója maradt.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy döntés születhetett Klausz utódjáról, információink szerint nagy eséllyel Vas László veszi át a Tiszakécske vezetőedzői posztját.

Az 51 éves tréner 2018 októberétől 2022 júniusáig a Pécsi MFC-nél dolgozott, irányításával a baranyai együttes a félbeszakadt 2019/20-as idényben feljutott az NB II-be, ahol újonc létükre, minden várakozást felülmúlva a negyedik helyen zártak egy évvel később, majd az utolsó szezonjában a 11. helyen végzett a csapattal. Vas azóta az U21-es válogatottnál tevékenykedik Gera Zoltán szövetségi edző szakmai stábjában, így vélhetően a szlovákok és az izlandiak elleni júniusi felkészülési mérkőzéseken búcsúzik a válogatottól.

Olvastad már?
Magyar válogatott játékost figyel a Liverpool - sajtóhír
Portugál sajtóhírek szerint a Jürgen Klopp vezette angol együttes is szívesen látná Kerkez Milost.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz