Fotó: mezokovesdzsory.hu

Fradi: Újabb nyáron érkezett légiós távozásáról írnak külföldön - így áll az ügye

Belgiumban Mercier lehetséges klubváltásáról írnak, honlapunk azonban úgy értesült, hogy jelenleg nincs napirenden a távozása.
Nyikes Zoltán 2023. március 10., péntek 16:06
Fotó: mezokovesdzsory.hu
Belgiumban Mercier lehetséges klubváltásáról írnak, honlapunk azonban úgy értesült, hogy jelenleg nincs napirenden a távozása.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 10., péntek 16:06

A voetbalbelgie.be információja szerint elképzelhető, hogy a Ferencvárosnál kevés játéklehetőséghez jutó Xavier Mercier távozik az NB I-es csapatától. A portál azt írja, hogy ebben az esetben megvan az esélye annak, hogy a 33 éves támadó középpályás visszatérhet Belgiumba.

A belga portál megemlíti, hogy Merciert nem nevezték az Európa Liga tavaszi szakaszára sem, ami szintén nem segít a jelenlegi helyzetén.

Mercier nyáron érkezett a belga élvonalbeli OH Leuventől a Ferencvároshoz - a portál és a Transfermarkt szerint 500 ezer eurót fizettek érte a zöld-fehérek -, amelynél a mostani idényben összesen 19 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig egy gólt és öt asszisztot jegyzett.

Olvastad már?
Az NB II legvagányabb edzője: “Szerencse, hogy alapból nagyképű gyerek vagyok, nem tűnik fel, hogy megint kicsit elszálltam” - interjú
Emlékezetes nyilatkozatáról, az elnökkel való "csatáiról", a játékvezetőkről és sajátos edzői stílusáról beszélgettünk az Ajka vezetőedzőjével, Jeney Gyulával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Tovább az összes átigazoláshoz