Fotó: kingfut.com

Fradi: Soha nem volt még légiós a Laidouni helyére kiszemelt válogatott játékos - sajtóhír

Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Nyikes Zoltán 2023. február 6., hétfő 13:43
Fotó: kingfut.com
Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 6., hétfő 13:43

Aissa Laidouni távozását követően elsőként a tunéziai válogatott Mohamed Ali Ben Romdhane neve merült fel a Ferencváros kapcsán, ezúttal pedig a nemzetközi és a magyar sajtó egy újabb játékosról számolt be, aki az Union Berlinhez szerződött középpályás utódja lehet.

Az africafootunited.com azt írja, hogy az egyiptomi

Future FC-ben játszó Mohanad Lasheent szemelte ki a Fradi és állítólag már meg is kezdődtek a tárgyalások a klubok között. Az ulloi129.hu úgy tudja, hogy valóban igaz a hír.

Az africafootunited.com azt is megjegyzi, hogy klubja ragaszkodik a 26 éves középpályáshoz, így vélhetően nem lesz egyszerű dolga a magyar klubnak. Lasheen hazájában az Alassiouty SC, a Pyramids FC és a Gaish együttesénél játszott, légiósként még nincs tapasztalata, továbbá az egyiptomi válogatottban kilenc alkalommal lépett pályára.

Olvastad már?
A tavaszi rajt után is pörög még a piac az NB I-ben - átigazolási körkép
Így állnak a magyar élvonal klubjai a téli átigazolási időszakban az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Körkép az eddig történtekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz