Fotó: fradi.hu

Fradi: Meglepő nyilatkozat, Pesic reakciója ellentmond a klubja közleményének

Mint arról a Ferencváros is hivatalosan beszámolt: Aleksandar Pesic határozatlan időre kikerült a Ferencváros keretéből. Ám a szerb támadó furcsa nyilatkozatot adott, mivel állítása szerint úgy készül, hogy csütörtökön már a csapattal edz.
Csakfoci.hu 2024. március 19., kedd 14:00
Fotó: fradi.hu
Mint arról a Ferencváros is hivatalosan beszámolt: Aleksandar Pesic határozatlan időre kikerült a Ferencváros keretéből. Ám a szerb támadó furcsa nyilatkozatot adott, mivel állítása szerint úgy készül, hogy csütörtökön már a csapattal edz.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 19., kedd 14:00

Hétfőn a csakfoci.hu számolt be arról elsőként, hogy fegyelmi vétség miatt kikerült a Ferencváros keretéből a nyáron igazolt támadó, Aleksandar Pesic. Honlapunk akkor megírta, hogy a szerb játékossal már korábban is adódtak magatartásbeli problémák, a hozzáállásával ugyanis egy ideje gond van, az utolsó csepp pedig az volt a pohárban, hogy összetűzésbe került Dibusz Dénes csapatkapitánnyal is.

Értesüléseinket a klub is megerősítette, az üggyel kapcsolatban az FTC az alábbi választ küldte honlapunknak: “Aleksandar Pesic fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből. Mindig a Ferencváros érdekei a legfontosabbak, azokat egyetlen játékos személyes érdekei sem írhatják felül.”

A szerb támadó hazája sajtójában nyilatkozott az ügyről, azonban meglepő módon ellentmondott annak, ami az FTC hivatalos közleményében is szerepel.

– Nem volt semmilyen konfliktus, ez nonszensz. Szerdáig Belgrádban leszek, három szabadnapunk van, csütörtöktől pedig ismét a szakmai stáb rendelkezésére állok. Volt egy kis nézeteltérés a kapussal egy labda miatt, de ez naponta megtörténik minden klubban és minden öltözőben, ez normális jelenség. Ez az igazság és elegem van ezekből a történetekből – mondta az Informernek a Ferencváros labdarúgója, aki azonban egy fontos dologról nem tesz említést a nyilatkozatában.

Mégpedig arról, hogy a klub döntésének értelmében – hacsak időközben a döntését nem változtatja meg az FTC – határozatlan ideig nem tréningezhet az első csapattal.

Olvastad már?
Veszélyben Hajnal Bundesliga-rekordja, Xabi Alonso játékosa élete szezonját futja - érdekes rangsorra bukkantak
Egy igazán érdekes örökranglistát vezet még jelenleg is a korábbi magyar válogatott játékos, a Ferencváros mostani sportigazgatója, Hajnal Tamás a Bundesligában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz