Fotó: MTI/Illyés Tibor

Fradi: Már külföldön is Lisztes a téma, megírták, melyik topligás csapat vinné jövőre a bajnok fiatal csillagát - sajtóhír

A Kicker szerint az Eintracht Frankfurt már dolgozik azon, hogy 2024 nyarán megszerezze a Ferencvárosba berobban Lisztes Krisztiánt.
Nyikes Zoltán 2023. július 3., hétfő 13:30
Fotó: MTI/Illyés Tibor
A Kicker szerint az Eintracht Frankfurt már dolgozik azon, hogy 2024 nyarán megszerezze a Ferencvárosba berobban Lisztes Krisztiánt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 3., hétfő 13:30

Korábban már megszellőztették a magyar sajtóban, hogy a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt érdeklődik a Ferencvárosba a tavasz folyamán berobbant Lisztes Krisztián iránt. Akkor a játékos édesapja, idősebb Lisztes Krisztián megerősítette a hírt, ám azt is kiemelte, hogy a magyar bajnokot konkrétan még nem kereste meg a német együttes.

Ezúttal már az egyik legnevesebb német szakportál, a Kicker is foglalkozik Lisztes ügyével, a portál azt írja, hogy az Eintracht már dolgozik azon, hogy 2024 nyarán megszerezze az U21-es magyar válogatott támadót.

A Ferencváros szurkolói oldala, az ulloi129.hu úgy tudja, hogy az Eintracht Frankfurt valóban érdeklődik Lisztes iránt, a 2022-es Európa Liga-győztes azonban csak egy a számos érdeklődő közül.

A 18 éves Lisztes a nemrég véget ért idényben robbant be a Fradiba, kilenc NB I-es bajnokin öt gólt és egy asszisztot jegyzett, májusban megkapta az MLSZ Év Felfedezettje-díjat, majd a válogatott szünetben pedig győztes gólt szerzett Szlovákia ellen az U21-eseknél.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz