Fotó: fradi.hu

Fradi: Magyar válogatott játékosok harcoltak a kulcsposztért - így maradt hoppon Vécsei

Több magyar válogatott játékos is esélyes volt arra, hogy a Ferencváros keretének és jó eséllyel a kezdőcsapatának is a tagja legyen a 2023/24-es szezonra.
Csakfoci.hu 2023. július 6., csütörtök 15:03
Fotó: fradi.hu
Több magyar válogatott játékos is esélyes volt arra, hogy a Ferencváros keretének és jó eséllyel a kezdőcsapatának is a tagja legyen a 2023/24-es szezonra.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 6., csütörtök 15:03

Az egyik legfőbb lehetősége annak a Vécsei Bálintnak lehetett volna, aki évek óta alapembere volt az FTC-nek, azonban 2023 nyarán lejárt a szerződése.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy az FTC szeretett volna szerződést hosszabbítani a 29 éves játékossal, ezért télen ajánlatot is tett számára, ám az anyagiakon nem sikerült megállapodni. Ezután a klub tavasszal ismét megpróbálta megtartani a labdarúgót, de ekkor sem sikerült megegyezni vele, így a sokáig hezitáló Vécsei végül elhagyta az NB I címvédőjét, jelenleg új csapatát keresi. Úgy értesültünk, hogy Vécseivel ellentétben másik válogatott társa, Botka Endre nem alkudozott és három nap alatt rábólintott a klub ajánlatára.

A Fradinál egyébként egy másik magyar válogatott középpályásnak is lejárt a szerződése, Sigér Dávidnak, ő is elfogadta a klub ajánlatát, így a jövőben is Sztanyiszlav Csercseszov együttesének a tagja lehet. A Ferencváros fiatalított is a poszton a nyári átigazolási szezonban, ráadásul egy másik magyar válogatott középpályással, ugyanis kölcsönszerződése után végleg megvette Baráth Pétert a Debrecenből.

Így alakult ki, hogy a Vécsei-Baráth-Sigér hármasból végül utóbbi kettő maradt az Üllői útiak kötelékében.

Olvastad már?
Közeleg a Fradi BL-rajtja: Csercseszovnak kemény döntést kellett meghoznia
Megnéztük, hogy különböző okok miatt ki lehet rajta és ki maradhat ki a Ferencváros BL-keretéből, amelyet csütörtök éjfélig kellett leadni az UEFA felé az első selejtezőkörös párharcra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz