Fotó: fradi.hu

Fradi: A spanyol klub furcsán “alkudozik” Csercseszovék csatáráról - részletek

Spanyol lapértesülés szerint a Racing Santander kitart a néhány héttel ezelőtt, Roko Baturináért tett, igen alacsony ajánlata mellett, és abban bízik, hogy a Fradi majd lejjebb ad igényeiből.
Budai László 2023. július 5., szerda 15:10
Fotó: fradi.hu
Spanyol lapértesülés szerint a Racing Santander kitart a néhány héttel ezelőtt, Roko Baturináért tett, igen alacsony ajánlata mellett, és abban bízik, hogy a Fradi majd lejjebb ad igényeiből.
Szerző: Budai László 2023. július 5., szerda 15:10

Az El Diario Montanes értesülései szerint a spanyol másodosztályú Racing Santandernél továbbra sem mondtak le a Ferencváros csatárának, Roko Baturinának a szerződtetéséről. A 23 éves horvát játékos a tavaszi szezonban (kölcsönben) 14 bajnokin játszott a La Liga 2-ben, és négy góljával, valamint három gólpasszával nagy érdemei voltak abban, hogy az együttes végül simán bennmaradjon.

A Racing ezért érthető módon szívesen megtartaná Baturinát, de a klubnak nagyon limitáltak az anyagi lehetőségei a csapat megerősítésére. A spanyol lap most arról számolt be, hogy a klub néhány héttel ezelőtt egy igen alacsony átigazolási díjról szóló ajánlatot tett a Fradinak, amely többet szeretne kapni a támadóért. A Racing “alkudozása” elég sajátos, a hírek szerint a spanyolok kitartanak ajánlatuk mellett, az összegen nem is akarnak emelni, hanem abban bíznak, hogy ahogy közeledik az átigazolási időszak vége, az FTC is lejjebb ad igényeiből, és végül sikerül megszerezniük Baturinát.

Olvastad már?
Csercseszov a Fradi 10 millió eurós kiszemeltjéről: “Itt az idő, hogy döntsön” - Szaúd-Arábiából csábítják az edzőt
A Fradi vezetőedzője a Transfermarktnál 10 millió euró értékűre becsült és a Zenitet elhagyó Daler Kuzjajevről nyilatkozott, de szóba került egy, az edző számára Szaúd-Arábiából érkező ajánlat is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz