Fotó: pfla.hu

Fradi: 33-szoros bajnokcsapattal hozták szóba az edzőtáborból hiányzó szélsőt - így áll az ügye

A chilei Colo Colóval boronálták össze a Fradi argentin szélsőjét, a magyar klubnál azonban állítólag nem tudnak erről az ajánlatról.
Nyikes Zoltán 2023. június 29., csütörtök 19:30
Fotó: pfla.hu
A chilei Colo Colóval boronálták össze a Fradi argentin szélsőjét, a magyar klubnál azonban állítólag nem tudnak erről az ajánlatról.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 29., csütörtök 19:30

A chilei El Futbolero információi szerint a Colo Colo szerződtetheti a Ferencváros argentin szélsőjét, Carlos Auzquit, akit állítólag 35 millió pesós - azaz nagyjából 15 millió forintos - fizetéssel csábít a klub. A cikk azt is megemlíti, hogy Brazíliából és Argentínából is keresik a 32 éves játékost.

Az ulloi129.hu azonban úgy értesült, hogy a Ferencvárosnál nem tudnak a 33-szoros chilei bajnokcsapat ajánlatáról.

Auzqui tavaly februárban érkezett a kilencedik kerületi együtteshez, amelynél azonban azóta sem tudott alapemberré válni, az elmúlt szezonban 17 NB I-es bajnokin három gólt lőtt és egy assisztot adott, összesen pedig 33 tétmeccsen lépett pályára az elmúlt közel másfél évben. Érdemes megemlíteni, hogy Auzqui jelenleg nem szerepel a Ferencváros Ausztriában edzőtáborozó keretében.

Olvastad már?
Kiszámolták: A Fradinak a BL-re minimális, de valamelyik csoportkörre szinte 100% az esélye - itt vannak a pontos számok
Az Élő-pontszámok alapján a Fradinak 93,4 százalék esélye van elérni valamelyik európai kupasorozat csoportkörét.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz