Fotó: fradi.hu

Fradi: Bejelentést tettek a magyar válogatott játékosról - hivatalos

Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Nyikes Zoltán 2023. március 17., péntek 18:22
Fotó: fradi.hu
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 17., péntek 18:22

A jövőben is az FTC-t erősíti a 20-szoros magyar válogatott hátvéd, Botka Endre – az erről szóló megállapodást pénteken írták alá a felek. A Fradi hivatalos bejelentése nem tér ki arra, hogy meddig szól a védő új szerződése.

A 28 éves futballista 2017 januárjában szerződött a Ferencvároshoz, amelynek színeiben 2017. február 11-én, egy Budapest Honvéd elleni kupameccsen mutatkozott be, azóta pedig négy bajnoki címet és két Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett a kilencedik kerületiekkel, így összesen ötszörös NB I-es bajnoknak mondhatja magát.

Minden sorozatot és felkészülési időszakot figyelembe véve Botka eddig 230 mérkőzésen lépett pályára az FTC-ben - írja a fradi.hu.

– Az első perctől kezdve egy olyan közegbe csatlakoztam, ahol nagyon szívélyesen fogadtak és az első perctől kezdve nagyon jól érzem magam. Kicsit nosztalgikus visszagondolni, hogy ugyanitt ültem 2017-ben és akkor mennyire megilletődötten érkeztem meg, és hogy azóta mennyi szép emlék van. Ahogy idősödök, egyre tapasztaltabb vagyok, plusz hála Istennek sok nemzetközi meccset játszunk, a nemzetközi tapasztalat is egyre több. De ami a legfontosabb, hogy tényleg nagyon-nagyon sok sikerben van részünk. Egy olyan ember vagyok, aki mindig győzni akar, egyértelműen az a cél, hogy minél több trófeát nyerjünk. Otthon, a fiamat sem engedem győzni. Edzésen is ha nem úgy sikerülnek a dolgok, ha nem úgy megy egy egymás közti meccs, én azt tényleg nem szeretem. Nekem az a legnagyobb motivációm, hogy mindig győzni akarok – nyilatkozta Botka a hosszabbítást követően.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz