Fradi: 0, Újpest: 0, Vidi: 0 - az új szupercsapat tarolt a forduló válogatottjában

Az NB I 3. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Budai László 2023. augusztus 14., hétfő 19:10
Az NB I 3. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 14., hétfő 19:10

A 3. forduló válogatottja

Piscitelli (Mezőkövesd) - Iyinbor (Kecskemét), Belényesi (Kecskemét), Golla (Puskás Akadémia), Kádár (MTK), Szalai (Kecskemét) - Szuhodovszki (Kecskemét), Plsek (Puskás Akadémia), Tajti (ZTE) - Könyves (Paks), Edomwonyi (DVTK)

Riccardo Piscitelli (Mezőkövesd)
Már a 10. percben bemutatott egy nagy védést, miután Ljujic veszélyes lövését ütötte ki. A második félidő elején Antzoulas közeli fejesét hatalmas bravúrral tolta fölé. Nem sokkal később pedig Mörschel bombáját védte.

Iyinbor Patrick (Kecskemét)
Jól használta ki átlagon felüli fejjátékát. A gól előtt ő emelkedett a legmagasabbra és a kapufáról visszapattant labdát Szalai közelről a kapuba passzolta.

Belényesi Csaba (Kecskemét)
Több nagy mentése is volt a Fehérvár ellen, nem tudták őt átjátszani a támadók, keményen, határozottan futballozott.

Wojciech Golla (Puskás Akadémia)
A lengyel védő a mezőny legjobbja volt a Fradi ellen. A meccs elején jól robbant be egy beadásra és öt méterről vezetést szerzett a Puskásnak. Ezt követően is bátran ment előre, de a saját kapuja előtt is hiba nélkül tette a dolgát.

Kádár Tamás (MTK)
Összefogta a védelmet, remekül irányította a társait. Több esetben is jól szorította ki a helyzetbe kerülő csatárokat.

Szalai Gábor (Kecskemét)
Ezúttal is bebizonyította, hogy Marco Rossi nem véletlenül hívta be a válogatott keretébe. Nagy önbizalommal játszott, egy lecsorgó labda után ő eszmélt a leggyorsabban és három pontot érő gólt szerzett.

Szuhodovszki Soma (Kecskemét)
Ahogy azt már megszokhattuk tőle, ezúttal is nagyon aktív volt. Jó passzai és cselei voltak, egy ízben pedig távolról a felső léce találta el.

Jakub Plsek (Puskás Akadémia)
Jól szűrt a középpályán, sokat dolgozott. Az első félidő második felében Corbu passza után szépen tekert a hosszú sarokba, eldöntve ezzel a mérkőzést.

Tajti Mátyás (ZTE)
Vezére volt a Zalaegerszegnek. Pontosan passzolt, bátran lőtt. Az első félidő hajrájában volt egy egészen pazar csele a tizenhatoson belül, mely után a gólvonal elől mentettek a védők.

Könyves Norbert (Paks)
Ezúttal nem voltak kiemelkedő csatárteljesítmények. Könyves azzal tudott bekerülni, hogy egy remek helyezkedés után szép gólt szerzett volt csapatának, ami egy pontot ért a Paksnak.

Bright Edomwonyi (DVTK)
A nyáron igazolt nigériai csatár másodszor volt kezdő az idei bajnokságban és a második gólját szerezte. Jól használja ki a fizikai adottságait és a fejjátéka is kimagasló.

A forduló cseréje: Alexandros Kyziridis (DVSC)
Remekül szállt be. A 83. percben eldöntötte a meccset: négy ember mellett is elvitte a labdát és 15 méterről kilőtte a jobb sarkot.

A forduló edzője: Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia)
Bátran kezdett a csapata a Groupama Arénában. Gyorsan kétgólos előnyt szereztek, amit végig remekül menedzseltek és megérdemelten győzték le a Fradit.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz