facebook.com/dunaujvfutsal

Fizikailag is bántalmazták a magyar csapat játékosait a símaszkban támadó szurkolók

Rendkívül sportszerűtlen eseményekről számolt be a Dunaújváros Futsal együttese a hétfői, Nagykanizsa elleni mérkőzést követően.
Póczik Dávid 2022. február 1., kedd 12:57
facebook.com/dunaujvfutsal
Rendkívül sportszerűtlen eseményekről számolt be a Dunaújváros Futsal együttese a hétfői, Nagykanizsa elleni mérkőzést követően.
Szerző: Póczik Dávid 2022. február 1., kedd 12:57

A Dunaújváros futsalcsapata hétfőn Nagykanizsára látogatott a Férfi Futsal NB II Nyugati-csoportjának 17. fordulójában. A 6-6-os döntetlennel zárult mérkőzést követően azonban sajnálatos eseményekről számolt be a Dunaújváros Futsal hivatalos Facebook-oldala.

A klub közleményében az áll, hogy a mérkőzés után egy 10-12 fős símaszkot viselő hazai drukker megtámadta a dunaújvárosi csapat játékosait, akik éppen a csapatbuszba szálltak be.

– A megfélemlítésen túl verbálisan és fizikailag is bántalmazták őket – olvasható a közleményben.

A közlemény kiemeli, hogy a játékosok méltó módon, egymásért kiállva kezelték a helyzetet, de a későbbiekben szakemberek segítenek nekik túllépni a történteken.

– Játékosaink számára minden segítséget igyekszünk megadni, hogy a traumát feldolgozzàk. Együtt megyünk tovább, készülünk a következő mérkőzésre – írja a közlemény.

A Dunaújváros együttese kiemelte, hogy minden ilyen jellegű erőszakos megnyilvánulást elítélnek mind a civil, mind a magánéletben. A klub az esetről tájékoztatta a rendőrséget és a Magyar Labdarúgó Szövetséget is.

A Nagykanizsa csapata egyelőre nem reagált a történtekre.

Olvastad már?
A Fradi sportigazgatója az Uzuni-üzletről: "Tudjuk, hogy minőségileg gyengülhet a csapat, de ez volt a megfelelő pillanat"
Hajnal Tamás szerint Uzuni eladása más játékosoknak is jó példa lehet arra, hogy a Fradiból egy topbajnokságba igazolhatnak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz