Fényszennyezésről panaszkodnak a lakók az újonnan épült budapesti focipálya kapcsán

A 18. kerület lakóit zavarja túlzott fényáradat, és ezért panaszt tettek, mondván nem tudnak esténként nyugodtan pihenni.
Csakfoci Admin 2018. január 31., szerda 6:33
A 18. kerület lakóit zavarja túlzott fényáradat, és ezért panaszt tettek, mondván nem tudnak esténként nyugodtan pihenni.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 31., szerda 6:33

A napokban elkészült a Ferihegy melletti Vilmos Endre Sportcentrum új műfüves pálya világítása. Az új létesítményt már birtokba is vették a Városgazda Utánpótlás Akadémia tehetséges labdarúgói, így nyugodtan edzhetnek késő délután és este egyaránt.

Már a téli, korai sötétedés sem befolyásolja az akadémisták edzéseit, ugyanis a profi világításnak köszönhetően szinte fel sem tűnik, hogy este van a Vilmos Endre Sportcentrumban megépült műfüves pályán – olvasható a varosgazda18.hu oldalon.

A fiatalság örömével nem mindenki tudott osztozni, többek között a helyi lakosok, akik közül többen panaszkodtak nagy fényszennyezésre, és ez megkeseríti az esti nyugodt pihenésüket.

A helyi lakók több fórumon is hangot adtak a nemtetszésüknek, és válaszul azt kapták, hogy a fényszórók jelenleg próbaüzemben működnek, így van még remény, hogy a jelenlegi nem túl rózsás helyzet változni fog a közeljövőben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz