Fényszennyezésről panaszkodnak a lakók az újonnan épült budapesti focipálya kapcsán

A 18. kerület lakóit zavarja túlzott fényáradat, és ezért panaszt tettek, mondván nem tudnak esténként nyugodtan pihenni.
Csakfoci Admin 2018. január 31., szerda 6:33
A 18. kerület lakóit zavarja túlzott fényáradat, és ezért panaszt tettek, mondván nem tudnak esténként nyugodtan pihenni.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 31., szerda 6:33

A napokban elkészült a Ferihegy melletti Vilmos Endre Sportcentrum új műfüves pálya világítása. Az új létesítményt már birtokba is vették a Városgazda Utánpótlás Akadémia tehetséges labdarúgói, így nyugodtan edzhetnek késő délután és este egyaránt.

Már a téli, korai sötétedés sem befolyásolja az akadémisták edzéseit, ugyanis a profi világításnak köszönhetően szinte fel sem tűnik, hogy este van a Vilmos Endre Sportcentrumban megépült műfüves pályán – olvasható a varosgazda18.hu oldalon.

A fiatalság örömével nem mindenki tudott osztozni, többek között a helyi lakosok, akik közül többen panaszkodtak nagy fényszennyezésre, és ez megkeseríti az esti nyugodt pihenésüket.

A helyi lakók több fórumon is hangot adtak a nemtetszésüknek, és válaszul azt kapták, hogy a fényszórók jelenleg próbaüzemben működnek, így van még remény, hogy a jelenlegi nem túl rózsás helyzet változni fog a közeljövőben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újra csapatot kapott
Ricardo Moniz
A Fradi és a Zete korábbi edzőjének, Ricardo Moniznak kell megmentenie a Zürich idei szezonját.
Fradi
Henry Wingo
A Csakfoci úgy tudja, hogy Henry Wingo nyártól jó eséllyel az MLS-ben szereplő Austin FC-ben folytathatja pályafutását.
BVSC
Lemondott a vezetőedző
Az NB II-es BVSC-Zuglót irányító Szekeres Tamás hétfőn lemondott vezetőedzői tisztségéről. A szakember november végén vette át az együttest, amely jelenleg a másodosztály 15. helyén áll. (hunfoci.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz