Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Felkészülés: Nem bír leállni a gólokkal az NB I-es csatár, de győzelemnek nem örülhetett

Az előző idény házi gólkirálya, Stefan Drazic az edzőmeccseken is bombaformában, az Eperjes után a Szparinak is betalált.
Nyikes Zoltán 2023. július 7., péntek 12:14
Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu
Az előző idény házi gólkirálya, Stefan Drazic az edzőmeccseken is bombaformában, az Eperjes után a Szparinak is betalált.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 7., péntek 12:14

Péntek délelőtt a másodosztályú Nyíregyházát fogadta a Mezőkövesd felkészülési mérkőzésen.

A Szpari hivatalos oldalának beszámolója szerint a 10. percben megszerezte a vezetést a Nyíregyháza, Kovácsréti szöglete után Baki fejelt a kapuba. Az egyenlítésre még az első félidőben sor került, miután egy Molnárral szembeni szabálytalanság miatt tizenegyeshez jutott a borsodi csapat, a büntetőt Drazic értékesítette.

A hajrában egy hazai lövés után a felső lécről pattant ki a labda, az eredmény nem változott a szünetig.

A második félidő első helyzete a Mezőkövesdé volt, Ugrai lőtt középről alig mellé. A 60. percben Gresó ment el szépen a jobb oldalon, beadására Myke érkezett, picit volt hosszú a labda, így végül nagy helyzetben tisztáztak a védők.  A 85. percben megszerezte a vezetést a Kövesd, Nagy G. távolról ívelt a kapuba. A válaszra nem kellett sokat várni, Oláh Benjámin remek indítása után Pataki kapásból lőtt a kapuba, kialakítva ezzel a 2-2-es végeredményt.

Felkészülési mérkőzés, Mezőkövesd

Mezőkövesd-Nyíregyháza (NB II) 2-2 (Drazic 31. - 11-esből, Nagy G., 85., ill. Baki 10., Pataki 86.)

Mezőkövesd: Piscitelli – Zahary, Kállai, Pillár, Nahirnij, Hudák, Cseke, Cseri, Babinski, Drazic, Molnár
Csere: Lukic, Juhász, Antal, Nagy G., Brtan, Beriasvili, Vajda, Lehoczky, Illés, Prhonkov, Ugrai, Tordai, Babati, Giber, Rédling

Nyíregyháza 1. félidő : Fejér – Kiss Á.., Baki, Rjasko, Nagy B., Czimer, Nyitrai, Sigér, Kesztyűs, Herjeczki, Kovácsréti, Cseh
2. félidő: Fejér - Vámos, Alaxai, Gengeliczki, Gyenti, Iharos, Heles, Bach, Gresó, Pataki, Myke (Oláh)

Tímár Krisztián (Nyíregyháza, vezetőedző): - Úgy érzem, hogy a meccs elérte célját.Az első félidőben agresszív, bátor játékot játszott a csapat, egyre jobban bírják a fiúk, és megértették, mit szeretnék látni tőlük. Ezen az úton kell maradni a folytatásban is! A második félidőben több próbajátékos is volt nálunk, a hozzállással itt is elégedett vagyok. A jövő héten újabb találkozók következnek, az edzéseken pedig igyekszünk kijavítani a felmerülő hibákat. (nyiregyhazaspartacus.hu)

Olvastad már?
Exkluzív: A Fradi hivatalos ajánlatot tett, visszatérhet a korábbi közönségkedvenc
A csakfoci.hu információi szerint az FTC hivatalos ajánlata megérkezett a Krasznodarhoz, amely ha elfogadja azt, akkor Cristian Ramírez hat és fél év után visszatérhet az FTC-hez.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz