Fotó: fehervarfc.hu

Felkészülés: Kilencet lőtt a Vidi, ötöt az MTK

A Fehérvár a megye I-es Bábolnát ütötte ki, az MTK viszont a szlovén élvonalbeli Primorje együttesét múlta felül magabiztosan a szlovéniai edzőtáborban.
Csakfoci.hu 2024. június 29., szombat 19:14
Fotó: fehervarfc.hu
A Fehérvár a megye I-es Bábolnát ütötte ki, az MTK viszont a szlovén élvonalbeli Primorje együttesét múlta felül magabiztosan a szlovéniai edzőtáborban.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 29., szombat 19:14

A Vidi már bő negyedóra után lerendezte alacsonyabb osztályú ellenfelét, így csak a győzelem mértéke volt kérdéses.

Az MTK viszont gyorsan hátrányba került a szlovén Primorje ellen, utána azonban tetszetős támadásokat vezettek a kék-fehérek és kiütéses győzelmet arattak. Előbb Horváth Artúr lőtt egy nagy gólt a jobb felsőbe, majd közvetlenül a szünet előtt Berisahvili is betalált. A hajrában Stieber két 11-est is értékesített, a végeredményt Jurina alakította ki a hosszabbításban.

Felkészülési mérkőzések:

Bábolna - Fehérvár 0-9 (Gradisar 8., 10., Schön 17., Katona 18., Csongvai 20., Berki 51., Kovács 54., 73. Simut 72.)

Fehérvár: Dala - Melnyik, Larsen, Spandler, Schön - Csongvai, Christensen - Katona, Pető, Kastrati - Gradisar.
cserék: Veszelinov, Simut, Serafimov, Lakatos, Berki, Kovács B., Kecskés, Stefanelli, Kovács P., Babos.

MTK Budapest–ND Primorje 5-1 (Horváth A. 20., Beriashvili 45., Stieber 87., 92., mindkettő tizenegyesből, Jurina 94. illetve Zavnik 4.)

MTK Budapest: Csenterics – Hej, Beriashvili, Nagy Zsombor – Kovács Mátyás, Horváth Artúr, Varju, Bognár, Antonov – Németh Krisztián, Polievka

Második félidő: Rácz – Hej (Herczeg, 60.), Kocsis, Végh Bence – Molnár Ádin, Stieber, Szőke, Merényi, Kovács Patrik – Jurina, Balogh Máté

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz