Fotó: kisvardafc.hu

Felkészülés: Dzsudzsák lövése után a 115. percben verte NB I-es ellenfelét a Loki

A kisvárdai Camaj tizenegyest hibázott, végül egy öngól döntött a kétszer 60 perces felkészülési mérkőzésen. A ZTE hátrányból fordított a Gyirmót otthonában.
Nyikes Zoltán 2023. július 6., csütörtök 20:32
Fotó: kisvardafc.hu
A kisvárdai Camaj tizenegyest hibázott, végül egy öngól döntött a kétszer 60 perces felkészülési mérkőzésen. A ZTE hátrányból fordított a Gyirmót otthonában.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 6., csütörtök 20:32

Két NB I-es csapat feszült egymásnak felkészülési mérkőzésen, a Debreceni VSC Pallagon fogadta a Kisvárdát csütörtök este.

A kisvárdai klubhonlap beszámolója szerint a kétszer 60 perces mérkőzés első játékrészében mindkét oldalon több lehetőség is adódott, az egyik legnagyobb esélye a gólszerzésre Bódi Ádámnak volt, amikor Szécsi jobbról középre emelte a labdát, az 1-szeres magyar válogatott szélső pedig 8 méterről lőtt kapura, de Petkovic nagy bravúrral védett. Megyerinek is akadt dolga, Mesanovic és Navrátil kísérleténél is szükség volt a hárításra.

A szünet utáni első nagy helyzetnél Romanchuk 17 méteres lövését tolta ki a léc alól Petkovic, majd a 72. percben Kyziridis baloldali beadása után Mance 5 méterről a lécre fejelte a labdát. A 101. percben minden eddiginél közelebb került a gólszerzéshez a Kisvárda, ekkor ugyanis egy labdaszerzés után Ilievski beadásába a becsúszó Dreskovic kézzel ért bele, a megítélt büntetőt Camaj jobbal a kapu jobb oldalába lőtte, de Milosevic védett.

A 115. percben aztán megszületett a mindent eldöntő gól: Dzsudzsák 25 méteres lövésébe Szőr beletette a fejét, amely így Kovács Marcell mellett a kapu bal oldalába vágódott, öngól.

xxxx

Felkészülési mérkőzés, Pallag

Debreceni VSC-Kisvárda 1-0 (Szőr - öngól, 115.)

DVSC: Megyeri (M. Milosevic, a szünetben) – Kusnyír (Neofytidis, a szünetben), Lagator (Baranyai, a szünetben), Romanchuk (Dreskovic, a szünetben), Ferenczi (Bévárdi, a szünetben), Manrique (Kyziridis, a szünetben), Loncar (Varga J., a szünetben), Vajda B. (Ojediran, a szünetben), Szécsi M. (Dzsudzsák, a szünetben), Dorian Babunski (Mance, 43., Bárány D., 82.), Bódi Á. (Oliviera, a szünetben).

KISVÁRDA: Petkovic – R. Stefan, Jovicic, Széles – Navrátil, Ötvös, Körmendi, Alic – Czékus, Mesanovic, Makowski
2. félidő: Kovács M. – Cipetic, Lippai T., D. Kovacic, Szőr, Lucas, Balogh N., Camaj, Spasic, Vida K., Ilievski


A Zalaegerszeg az NB II-es Gyirmót otthonában folytatta az edzőmérkőzések sorát.

A mérkőzés első góljára a 40. percben került sor, Kicsun jutatta a labdát a tizenhatoson belülre, ami Csóka lábán megpattanva landolt a ZTE kapujában - írja a ztefc.hu. Nem kellett sokat várnunk az egyenlítő találatra, három perccel később Szalay lapos beadására Szendrei érkezett a hosszún, aki a vendég kapuba lőtte a labdát.

A győztes gól a találkozó hajrájában érkezett, a 87. percben Kovács Barnabás beadása után Klausz Milán fejelt a kapuba.

Felkészülési mérkőzés

Gyirmót FC Győr (NB II)-ZTE FC 1-2 (Csóka 40. - öngól, ill. Szendrei 43., Klausz 87.)

ZTE FC: Senkó (Gyurján, 62.) - Huszti (Mim, 46.), Mocsi (Safronov, 62.), Csóka Dá., Gergényi (Bedi, 62.) - Szalay (Klausz, 73.), Sanakovic (Soltész, 62.), Szendrei (Tajti, 73.), Meshack (Csóka D., 85.) - Sajbán (Kovács B., 62.), Németh D. (Milovanovikj, 62.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz