Fotó: honvedfc.hu

Felkészülés: Bombagól is kellett Horváth Ferencék győzelméhez a szakadó hóesésben

Háromgólos győzelmet aratott a Budapest Honvéd a másodosztályú Siófok ellen a pénteki felkészülési találkozón.
Nyikes Zoltán 2021. március 19., péntek 14:51
Fotó: honvedfc.hu
Háromgólos győzelmet aratott a Budapest Honvéd a másodosztályú Siófok ellen a pénteki felkészülési találkozón.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 19., péntek 14:51

Első edzőmérkőzését játszotta a válogatott szünetben a Budapest Honvéd, amely a kooperációs partnercsapatát, a BFC Siófokot látta vendégül péntek délben, szakadó hóesésben.

A kispesti klubhonlap tudósítása szerint a 14. percben máris megszerezte a vezetést az NB I-es csapat, amikor is Kesztyűs jobboldali szögletére Bardea érkezett és 6 méterről, nagy erővel a hálóba bólintott, 1–0. A folytatásban is főképp a Honvéd alakított ki helyzeteket, Kesztyűs és Aliji is próbálkozott, ám vagy Szmola volt a végállomás, vagy nem céloztak jól a hazai játékosok.

A fordulás után öt perccel Boubacar Traoré vette el a labdát a bizonytalankodó siófoki kapustól, és 3 méterről az üresen maradt kapuba gurított, 2–0. A végeredmény a 67. percben alakult ki: Nagy Gergő egy legurított labdát 23 méterről óriási erővel lőtt a jobb felső sarokba, 3-0.

Felkészülési mérkőzés, Budapest, Honvéd-MFA utánpótlásközpont

Budapest Honvéd-BFC Siófok 3–0 (Bardea 14., Traoré 50., Nagy G. 67.)

Honvéd: Nagy S. (Dúzs, 61.) – Aliji, Klemenz (Batik, 61.), Bardea (Lovric, 61.), Uzoma (Mezghrani, 61.) – Kamber, Bocskay (Nagy G., 61.), Kesztyűs (Banó-Szabó, 61.) – Kocsis D. (Nagy D., 61.),Traoré (Balogh N., 61.), Gale

Siófok 1. félidő Szmola – Kiss B., Jagodics, Horváth M., Deutsch – Kecskés, Tajthy, Szakály – Balogh B., Cipf, Gaál.
Siófok 2. félidő: Kovács D. – Tömösvári, Varjas, Izing, Deutsch (Polényi, 60.) – Medgyesi, Nikházi, Tajthy – Hajnal, Elek B., György N.

Horváth Ferenc értékelése

Olvastad már?
Furcsa döntés: A sportigazgatónak kell benntartania az NB II-es csapatot
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Waltner Róbert távozása után nem szerződtet új vezetőedzőt a másodosztályú klub.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz