Fotó? mtkbudapest.hu

Felkészülés: Az MTK új igazolása megint betalált, ez is kellett a Vasas legyőzéséhez

A kék-fehérek kétszer is vezettek a Vasas ellen, és második találatukra már nem volt válaszuk az angyalföldieknek.
Budai László 2023. július 19., szerda 11:53
Fotó? mtkbudapest.hu
A kék-fehérek kétszer is vezettek a Vasas ellen, és második találatukra már nem volt válaszuk az angyalföldieknek.
Szerző: Budai László 2023. július 19., szerda 11:53

Remekül kezdte az MTK a Vasas elleni szerdai edzőmérkőzést. A 7. percben a kék-fehérek szép akciójának végén Stieber adott középre, Molnár Rajmund okosan visszafejelte a labdát, amely így a hálóban kötött ki (1-0). Igaz, sokat nem kellett várni a válaszra sem, a 13. percben Radó ívelt lágyan középre, a túloldalon érkező Holender 5 méterről nem hibázott (1-1).

A folytatásban elsősorban az MTK akarata érvényesült, amely a szünet után újra előnybe kerülhetett volna, de Zsóri ziccerét megfogta Jova. Egy percre rá ismét Zsóri volt aktív, akit akasztottak a 16-oson belül, a megítélt büntetőt a már a Soroksár és a Cukaricki ellen is betaláló Antonov értékesítette (2-1).

A hajrában Németh lekészítése után még Várkonyi előtt adódott nagy helyzet, de Jova hárított - az MTK így is 2-1-es győzelmet aratott.

Felkészülési mérkőzés

MTK-Vasas 2-1 (Molnár R. 7., Antonov 52. - 11-esből, ill. Holender 13.)

MTK, I. félidő: Rácz (Demjén, 46.) - Varju, Kádár, Kocsis - Spalek, Kata (Zuigéber, 33.), Thiam, Bognár, Kovács P. (Vadnai, 24.) - Stieber, Molnár R.
MTK, II. félidő: Demjén - Hej, Várkonyi, Bobál - Kovács M. (Kosznovszky, 71.), Horváth A., Végh, Zuigeber (Miknyóczki, 71.), Antonov - Németh, Zsóri

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz