"Ez szégyenletes!" - megrongálódott, ellepte a gaz a melbourne-i Puskás-szobrot

Az ausztrál futballszerető emberek is felháborodtak azon, hogy méltatlan állapotban van Puskás Ferenc szobra Melbourne-ben.
Nyikes Zoltán 2021. január 27., szerda 9:47
Az ausztrál futballszerető emberek is felháborodtak azon, hogy méltatlan állapotban van Puskás Ferenc szobra Melbourne-ben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 27., szerda 9:47

A legendás korábbi magyar futballista, Puskás Ferenc Magyarországtól 16 ezer kilométerre is mély nyomokat hagyott a labdarúgásban, olyannyira, hogy 2017-ben szobrot állítottak emlékére a melbourne-i Olimpiai Parkban. Mint ismert, a leghíresebb magyar edzőként többek között dolgozott Ausztráliában is, ahol a Melbourne Hellas csapatával bajnok lett.

A napokban viszont sajnálatos hírről számolt be a sportingnews.com portál, az ausztrál fociszurkolók ugyanis arra hívták fel a figyelmet a Twitteren, hogy finoman szólva is elhanyagolt állapotban van Puskás Ferenc szobra, ezért az emlékmű áthelyezését kérték az illetékesektől. A közösségi oldalon látható fényképeken az látszik, hogy a szobor eleje megrongálódott, viharvert és szétesőben van, míg körülötte hatalmas a gaz.

"Ez szégyenletes! Ilyen nem történhet meg egy legendával!" - akadt ki teljes joggal egy Twitter-felhasználó.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz