Észlelte a bajt, a kerítésen átmászva oltotta a tüzet a magyar játékvezető

A tunyogmatolcsi autókereskedésben egy kisteherautó műszerfala kapott lángra, a szabolcsi játékvezető hölgy pedig éppen arra járt.
Nyikes Zoltán 2021. december 14., kedd 15:42
A tunyogmatolcsi autókereskedésben egy kisteherautó műszerfala kapott lángra, a szabolcsi játékvezető hölgy pedig éppen arra járt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 14., kedd 15:42

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei játékvezetői testület tagja, Molnár Kira – aki az őszi idényben az első osztályban is bemutatkozott asszisztensként, mindemellett a Nyíregyháza Spartacus NB II-es női csapatában futballozik – vasárnap este tűzoltásban jeleskedett és akcióhősöket lepipálva lépett a tettek mezejére – írja a szabolcsfociinfo.hu.

A tunyogmatolcsi autókereskedésben egy kisteherautó műszerfala kapott lángra, a szolgálaton kívüli rendőr édesapjával éppen arra közlekedő ifjú hölgy pedig nem tétovázott: a három méter magas kerítést leküzdve, poroltót ragadva elhárította a nagyobb veszélyt.

– Fehérgyarmatra mentünk, észrevettem, hogy az út jobb oldalán valami világít – taglalta a történteket Molnár Kira. – Volt bennünk kis bizonytalanság, hogy pontosan mi is ez, aztán csak úgy döntöttünk, hogy megnézzük: amikor közelebb értünk láttuk, ég a teherautó. Átmásztam a kerítésen és oltani kezdtem, hál ’istennek teljes mértékben sikerült, mire kiértek a tűzoltók éppen csak füstölt. Egyértelmű volt, hogy valamit csinálni kell, nehogy komolyabb probléma legyen, a tulaj pedig megköszönte a segítséget.


Molnár Kira oltotta a tüzet. Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu
Olvastad már?
Fradi: A BL-csodacsapat edzője és a Barcelona korábbi trénere is a jelöltek között - sajtóhír
Az ulloi129.hu is megerősítette azokat a híreket, hogy Yuriy Vernydub, valamint Ronald Koeman korábbi segítője, Alfred Schreuder is képben van a Ferencvárosnál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz