Elszabadult a pokol - hatszor villant a piros a megyei mérkőzésen

Hétgólos mérkőzés, hat piros lap, egy büntető, hamisítatlan megyei hangulat. A Gádoros-Battonya Békés megyei II. osztályú mérkőzésen a második félidőben szabadult el a pokol.
Csakfoci Admin 2018. november 18., vasárnap 10:33
Hétgólos mérkőzés, hat piros lap, egy büntető, hamisítatlan megyei hangulat. A Gádoros-Battonya Békés megyei II. osztályú mérkőzésen a második félidőben szabadult el a pokol.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. november 18., vasárnap 10:33

A Békés megyei II. osztály Déli csoportjának második helyén állomásozó Gádoroshoz látogatott a kiesés elől menekülő Battonya szombat délután. A hazaiak 2-1-es állásnál tíz emberre fogyatkoztak a 42. percben, ugyanis Krivik begyűjtötte második sárga lapját.

Az emberhátrányban játszó Gádoros a második játékrészben ismét betalált, kétgólos előny tudatában élhették át a nem mindennapi jelenetet: egy rúgás után úgy elfajult a dulakodás a 68. percben, hogy Telek András játékvezető 2 hazai, és 3 vendég kiállítással tudta csak megfékezni az indulatokat. A 77. percben egy büntetőt is megítélt a Gádoros számára a bíró, végül 4-3-ra nyert a hazai együttes.

– A hatvannyolcadik percig tudom értékelni a mérkőzést, akkor három–egyre vezettünk. Ötletesen és csapatként futballoztunk, még tíz emberrel is sikerült a vendégek fölé nőnünk, amiért elismerésem a srácoknak! - mondta a gádorosi vezetőedző, Kormányos Antal a beol.hu-nak.

- Bohózatba illő játékvezetés! A küzdésért óriási elismerés a csapatnak. A mérkőzés végén, ha van egy kis szerencsénk, pontot rabolhattunk volna, bár a hazaiak hamarabb eldönthették volna a mérkőzést. - csatlakozott az előtte szólóhoz Lukács István, a vendégek mestere.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz