Fotó: MLSZ

Váratlan bejelentés: Elhalasztják Szoboszlai Eb előttre tervezett közönségtalálkozóját - közleményben írnak az okokról

Előreláthatólag egy évvel tolódik a Szoboszlai Live Show.
Budai László 2024. május 14., kedd 10:58
Fotó: MLSZ
Előreláthatólag egy évvel tolódik a Szoboszlai Live Show.
Szerző: Budai László 2024. május 14., kedd 10:58

A zavartalan Eb-felkészülés miatt halasztják a Szoboszlai Live Show-t - számoltak be róla a szervezők az esemény hivatalos honlapján, a szoboszlailive.hu oldalon.

A magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjával és a játékosokkal történt egyeztetést követően a Szoboszlai Live Show szervezői a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, valamint a szövetségi kapitánnyal egyetértésben azt a döntést hozták, hogy a május 30-ára, a Budapest Sportarénába tervezett eseményt elhalasztják, és azt előreláthatólag 2025 nyarán rendezik meg, ezáltal a lehető legnyugodtabb, minden külső zajtól mentes EB-felkészülést biztosítva a válogatott számára.

- Dominik szívügyeként tekint a válogatottra és a magyar szurkolókra, ezért a partnereinkkel közösen egy különleges élménnyel szerettük volna megajándékozni a drukkereket a közelgő Európa-bajnokság előtt, egy a hazánkban és a régióban egyaránt egyedülálló rendezvény életre hívásával - mondta Esterházy Mátyás, a szervezők képviseletében. - Közeledve az esemény dátumához, május 30-ához azonban úgy éreztük, hogy a legfelelősebb döntést akkor hozzuk meg, ha elnapoljuk az eseményt annak érdekében, hogy az eredeti terveknek megfelelő nívójú produkcióval kedveskedhessünk a szurkolóknak. Szeretném kiemelni, hogy továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egy feledhetetlen, egyedi formátumú közönségtalálkozót hozzunk létre mindazok számára, akik nagy odaadással támogatják a magyar válogatottat, így az esemény várhatóan új időpontban, 2025 nyarán kerül majd megrendezésre, ezáltal is segítve a válogatott teljesen zavartalan, idei EB-felkészülését.

A jegytulajdonosok automatikusan teljes pénzvisszatérítést kapnak, amelyről a szervezők külön értesítést küldenek a jegyvásárláskor megadott e-mail címükre - írják.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Kiderült, mikortól lehet jegyet venni az Eb előtti utolsó meccsre
Május 17-én, pénteken 10.00 órakor kezdődik a június 8-i Magyarország-Izrael A-válogatott felkészülési mérkőzés jegyértékesítése. A találkozót a debreceni Nagyerdei Stadionban rendezik meg.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz