Elek Ákos az Instagramon mutatta meg, hogy néz ki az Elek Ákos-központ

Elek Ákosról nevezték el a Sajóvölgyén található utánpótlás-centrumot, amelyet nemsokára hivatalosan is átadnak. A helyiek a térségből elszármazott válogatott futballista tiszteletére “keresztelték” el így a központot.
Budai László 2017. november 22., szerda 15:05
Elek Ákosról nevezték el a Sajóvölgyén található utánpótlás-centrumot, amelyet nemsokára hivatalosan is átadnak. A helyiek a térségből elszármazott válogatott futballista tiszteletére “keresztelték” el így a központot.
Szerző: Budai László 2017. november 22., szerda 15:05

Nagy megtiszteltetés érte Elek Ákost: róla neveztek el ugyanis egy utánpótlás központot Putnokon, amelyet nemsokára hivatalosan is átadnak. A magyar válogatott középpályása nyilatkozataiban gyakran megemlíti, büszke arra, hogy a térségből származik, ezt viszonozta a Sajóvölgye Focisuli, amely a foci Eb-t is megjárt labdarúgóról nevezte el az épülő központot. Elek a napokban személyesen is megnézte az épülő létesítményt: amit korábban, ebben az állapotában még nem volt lehetősége szemügyre venni. Kazahsztánban viszont vége a bajnokságnak, a légiós most térhetett haza hosszabb időre, így személyesen is körbejárta, mi épül Putnokon, a “neve alatt”.

- Már egy fél éve használjuk - több korosztályos csapattal is - a létesítményt, de még folynak az építkezési munkálatok, így a hivatalos átadó még hátra van - avatott be minket a részletekbe a Putnok edzője, Koszta Péter.

Két gyeptéglás, füves pályánk van, de van egy műfüves csarnokunk és egy nagy méretű műfüves pályánk is, így sokat javultak a környékbeli gyerekek edzéslehetőségei a térségben.

Ákos ugye bánrévei, Putnokon kezdett el komolyabban focizni, innen került Kazincbarcikára, ahonnan elvitte a Videoton. Az innen elszármazott játékosokról egyébként is igyekszik a focisuli megemlékezni, Kádár Zsolt, a Sajóvölgye szakmai igazgatója erre mindig ügyel, és mivel Elekre nagyon büszkék a térségben, ezért az utánpótlás központ róla lett elnevezve.

A játékos egyébként az Instagramján büszkén is mutatta meg a róla elnevezett intézményt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz