Fotó: ztefc.hu

Eldőlt: A ZTE korábbi edzőjével maradna benn Boér távozása után - hivatalos

A ZTE hivatalosan is bejelentette, hogy a klubnál korábban már sikeresen dolgozó Márton Gábor lesz a csapat új edzője.
Budai László 2023. november 13., hétfő 13:03
Fotó: ztefc.hu
A ZTE hivatalosan is bejelentette, hogy a klubnál korábban már sikeresen dolgozó Márton Gábor lesz a csapat új edzője.
Szerző: Budai László 2023. november 13., hétfő 13:03

A ZTE hivatalosan is bejelentette, hogy a távozó Boér Gábort Márton Gábor váltja a kispadon. A rutinos szakember 2020-ban eredményes fél évet töltött Zalaegerszegen, majd a MOL Fehérvár csapatához távozott, ezután az MTK-nál és Kozármislenyben is dolgozott.

- Nagyon jó érzés visszatérni, hiszen bár rövid időt töltöttem itt, de nagyon szép eredményeket értünk el, rengeteget kaptam az itteni emberektől, a szurkolóktól és a csapattól is. Bízom benne, hogy most is hasonlóképpen alakul az előttünk álló időszak és rengeteg közös sikert ünnepelhetünk együtt. Úgy gondolom, hogy az elvárások egyértelműek, hiszen a fő cél az, hogy a ZTE FC bent maradjon az NB I-ben és a szezon végeztével a szurkolókkal együtt örülhessünk - nyilatkozta Márton Gábor a klubhonlapnak.

A Zalaegerszeg 13 forduló után 11 ponttal a tizedik, még éppen bennmaradást érő helyen áll, Boér azok után adta be a lemondását, hogy csapata a legutóbbi hétvégén 2-0-ra kikapott az MTK-tól.

Olvastad már?
Bolgár-magyar: Mindegy, hogy hol, de nyerni kell - méghozzá így
A jövő évi, németországi Európa-bajnokságra való kijutás szempontjából sorsdöntő selejtező-mérkőzést játszik a magyar válogatott csütörtökön 18.00-tól Bulgáriában. Az összecsapást te is élőben követheted majd az M4 Sporton, a találkozót pedig még izgalmasabbá teheted egy kis sportfogadással, amihez lejjebb tippeket is adunk.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz