Fotó: dvtk.eu

Eldőlt: A 8-szoros magyar válogatott támadó nem tart az NB I-be a Diósgyőrrel - hivatalos

46 bajnoki mérkőzés után távozik Diósgyőrből Eppel Márton.
Nyikes Zoltán 2023. június 2., péntek 18:27
Fotó: dvtk.eu
46 bajnoki mérkőzés után távozik Diósgyőrből Eppel Márton.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 2., péntek 18:27

Közös megegyezéssel szerződést bontott a DVTK és Eppel Márton - adta hírül péntek délután az NB I-be feljutott klub hivatalos oldala.

– Számtalan szép emlékkel távozom Diósgyőrből, sok jó embert ismertem meg itt - kezdte Eppel Márton -, és nagyszerű idényt tudhatunk a hátunk mögött. A pályafutásom során ez volt az egyik legjobb öltöző, csak a Honvéd bajnokcsapatának a csapatszelleme hasonlítható hozzá. Az első diósgyőri félévben sem a csapatnak, sem nekem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, de boldog vagyok, mert ebben az idényben kőkemény munkával sikerült megszerezni a bajnoki címet, és feljutni az élvonalba. Majd' megszakadt a szívem, hogy az utolsó néhány fordulóban nem léphettem pályára műtétem miatt. Köszönöm a szakmai stáb és az egészségügyi személyzet kiemelkedő munkáját! A DVTK, és az egész város, az egész régió megérdemli, hogy ismét az élvonalban szerepeljen a DVTK. Továbbra is nagyon szurkolok a Diósgyőrnek, és kívánom, hogy a következő bajnokságban is sikeresen szerepeljen a csapat, és sokszor teljen meg a DVTK Stadion! – fogalmazott búcsúzóul Eppel Márton.

Eppel Márton 2022 januárjában igazolt Diósgyőrbe. Az elmúlt másfél évben 46 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a DVTK címeres mezében és 7 gólt szerzett. Fontos tagja volt a DVTK Merkantil Bank Ligát megnyerő bajnokcsapatának.

Olvastad már?
Ők lehetnek a Fradi BL-ellenfelei - itt a lista
Szinte teljes a lista az első (és remélhetőleg a második, illetve a harmadik) körben is kiemelt magyar bajnok lehetséges Bajnokok Ligája-selejtezőbeli ellenfeleit tekintve. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz