Forrás és fotó: dvsc.hu

Edzőmeccsek: Triplázott a Loki-csatár, de az új igazolás is betalált

Az ausztriai edzőtábor második felkészülési találkozóján, pénteken a DVSC 4-1-re legyőztre az osztrák élvonaltól búcsúzó SV Ried csapatát.
Csakfoci.hu 2023. július 14., péntek 15:15
Forrás és fotó: dvsc.hu
Az ausztriai edzőtábor második felkészülési találkozóján, pénteken a DVSC 4-1-re legyőztre az osztrák élvonaltól búcsúzó SV Ried csapatát.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 14., péntek 15:15

A jó iramú találkozó első bő félórájában mindkét oldalon akadtak nagyobb helyzetek a dvsc.hu tudósítása alapján, majd a 41. percben megszerezte a vezetést a Loki, ekkor Kyziridis jobbról érkező beadását Mance értékesítette 7 méterről (1-0). Nem sokon múlt, hogy kétgólos debreceni előnnyel vonuljanak szünetre a csapatok, de a 43. percben Bévárdi egy szép szólót követően a kapusba lőtt.

A fordulás után is inkább a Loki veszélyeztetett, majd a 67. percben növelte is előnyét: egy szép kontra után Oliveira passzolt a középen teljesen üresen érkező Mancénak, aki nem hibázott, és az üres kapuba lőtt (2-0). A 75. percben nagyon közel állt a horvát csatár a mesterhármashoz, de egy szöglet utáni lövése a lécen csattant, négy perccel viszont már összejött a tripla Mancénak, aki egy nagy védelmi hibát kihasználva talált be (3-0).

A 84. percben Baranyai szabálytalankodott a tizenhatoson belül, így büntetőhöz jutott a Ried, Ungar pedig nem hibázott és szépített. A 91. percben egy kontra után a napokban a Honvédtól igazolt Domingues is betalált, így 4-1-re nyert a DVSC az SV Ried ellen. Folytatás ma 17 órától, amikor a debreceni keret másik része a Linz otthonában vendégszerepel majd Ausztriában.

Felkészülési mérkőzés, Ausztria:

DVSC - SV Ried 4–1 (Mance 41., 67., 79., Domingues 91., ill. Ungar 87. - 11-esből)

DVSC: Milosveic – Baranyai, Neofytidis, Romanchuk, Bévárdi – Vajda, Varga, Ojediran, Kyziridis (Domingues, 70.) – Bárány (Oliveira, 62.), Mance

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz