Fotók: gyirmotfc.hu

Edzőcsere: Egy festménnyel köszöntek el Csertőitől a Gyirmót tulajdonosai - fotó

Vasárnap, az MTK elleni szezonzáró mérkőzést követően az NB II-ben a hatodik helyen végzett Gyirmót megtartotta évzáró vacsoráját, ahol Csertői Aurél vezetőedzőtől is elköszöntek. Mondhatni rendhagyó módon.
Csakfoci.hu 2023. május 22., hétfő 13:53
Fotók: gyirmotfc.hu
Vasárnap, az MTK elleni szezonzáró mérkőzést követően az NB II-ben a hatodik helyen végzett Gyirmót megtartotta évzáró vacsoráját, ahol Csertői Aurél vezetőedzőtől is elköszöntek. Mondhatni rendhagyó módon.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 22., hétfő 13:53

Az idényben elért hatodik hely "messze elmaradt az eredeti várakozásoktól" - írja a gyirmotfc.hu. A szezont a tulajdonosok és a szakmai vezetés értékelte, majd bejelentették, hogy a következő évi munka június 15-én kezdődik.

A csakfoci.hu vasárnapi hírének megfelelően az is eldőlt, hogy Horváth Ernő és Horváth Ferenc tulajdonosok nem ajánlanak új megbízást a lejáró szerződésű Csertői Aurél vezetőedzőnek és Németh Zoltán asszisztensedzőnek.

A tulajdonosok megköszönték az edzők fáradozásait és négyéves munkájuk elismeréseként emlékül egy-egy szép festményt adtak át ajándékul - számolt be a klubhonlap.

Olvastad már?
Interjú: Vukmir brutális sorozattal sokkolta az NB II-t - így maradt bent simán a Siófok
Dragan Vukmir az idényt a DVTK kispadján kezdte, de pár forduló után felállították. Télen szinte teljes csendben a kiesőjelölt Siófokhoz szerződött, hogy aztán a tavasz az ő hangos sikereiről szóljon. Az NB II egyik legkisebb költségvetésű keretével tavasszal az egész mezőnyt meglepte. A Siófok végül nemhogy nem esett ki, de a 8. helyen zárt. Vukmir vezetésével produkáltak egy 10 meccses veretlenségi sorozatot, és a tavaszi tabellán az 5. helyen végeztek. A szerb edző úgy tűnik, ennek ellenére nem marad Siófokon.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz