Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Eb 2024: A magyar szurkolók hosszabb vonulásra számíthatnak a németek elleni meccs előtt - részletek

A gyülekező hely a stuttgarti Mittlerer Schlossgartennél (Középső Kastélykert) lesz déltől.
Budai László 2024. június 18., kedd 21:52
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
A gyülekező hely a stuttgarti Mittlerer Schlossgartennél (Középső Kastélykert) lesz déltől.
Szerző: Budai László 2024. június 18., kedd 21:52

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a kölni nyitótalálkozóhoz hasonlóan a helyi hatósággal együttműködve megteremtette a lehetőségét, hogy a magyar szurkolók szerdán Stuttgartban is együtt vonulhassanak a németek elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzés helyszínére.

A gyülekező hely a Mittlerer Schlossgartennél lesz déltől, a drukkerek ezúttal hosszabb vonulásra számíthatnak, mint szombaton

- mondta az MTI-nek Sipos Jenő. "A vonuláson mindenki saját felelőssége és döntése alapján vesz részt".

A Középső Kastélykert (Mittlerer Schlossgarten) közvetlenül a stuttgarti főpályaudvar mellett található. Az MLSZ szóvivője felhívta a Németországba utazó drukkerek figyelmét, hogy a kontinensviadal ideje alatt visszaállították a határellenőrzést, ezért mindenki úgy induljon útnak, hogy rendelkezik érvényes okmányokkal, mert a német határnál számítani lehet azok ellenőrzésére.

"Érvényes jeggyel rendelkező szurkolók a meccs napján és másnap 18 óráig ingyenesen használhatják a tömegközlekedést. Életkortól függetlenül csak érvényes jeggyel lehet belépni a stuttgarti stadionba. A létesítmény környékén és belépéskor szigorú ellenőrzés várható, szúró- és vágó-, valamint pirotechnikai eszközök birtoklása rendőri eljárást von maga után" - adott tájékoztatást Sipos Jenő, aki azt tanácsolta a szurkolóknak, hogy töltsék le az EURO2024 applikációt, továbbá kövessék az MLSZ honlapját és közösségi csatornáit.

A szóvivő kifejtette, továbbra is javasolják mindenkinek, hogy regisztráljon konzuli védelemre, hogy a helyszínen tartózkodó konzulok bárkinek segítséget nyújthassanak bármilyen probléma esetén.

A svájciaktól szombaton elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyarok szerdán a házigazda és a pénteki nyitányon Skóciát 5-1-re legyőző németekkel csapnak össze Stuttgartban.
(mti)

Olvastad már?
Többé már nem titok, mennyit kereshetnek a magyar válogatott játékosai az Eb-n
Nem csinál titkot a Magyar Labdarúgó Szövetség abból, hogy a lehetséges erkölcsi siker mellett anyagilag mit jelentene a magyar válogatott tagjainak egy jó Eb-szereplés.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz