Fotó: dvsc.hu

Dzsudzsákot meglepő csapattal hozták hírbe - 270 milliós szerződésről is írnak

Orosz lapértesülések szerint egy helyi élvonalbeli csapatnál merült fel Dzsudzsák Balázs szerződtetése.
Csakfoci.hu 2023. június 16., péntek 16:05
Fotó: dvsc.hu
Orosz lapértesülések szerint egy helyi élvonalbeli csapatnál merült fel Dzsudzsák Balázs szerződtetése.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 16., péntek 16:05

Több orosz portál is beszámolt arról a Legalbet - hivatalosan egyik fél részéről sem megerősített - cikkére hivatkozva, hogy az élvonalba feljutott Baltika Kalinyingrád csapatának felajánlották az Anzsi Mahacskala és a Dinamo Moszkva egykori középpályása, a már ismét Debrecenben futballozó Dzsudzsák Balázs szolgálatait.

A 36 éves Dzsudzsáknak a nyáron lejár a szerződése a DVSC-nél, amelynél 2020 óta játszik újra, az oroszok pedig úgy tudják, hogy a magyar klub már felajánlotta az újabb egy évre szóló hosszabbítást a csapat ikonjának. A lapok szerint ennek ellenére a játékos sem zárta ki teljesen oroszországi visszatérését,

a Baltikánál pedig egy heti 15 ezer eurós (cirka 5,6 millió forintos) fizetést biztosító szerződés várta volna, azaz egy év alatt mintegy 270 millió forintnyi valutát is eltehetett volna a rutinos futballista a cikk szerint.

Bár a másodosztályban a második, feljutó helyen végzett Baltika olyan játékost keres, aki vezetői kvalitásokban pótolhatja a nemrég visszavonult montenegrói középpályást, Mladen Kascelant, de

a kalinyingrádiak végül az oroszországi hír szerint elálltak attól, hogy szerződést kössenek a magyar játékossal.

Dzsudzsák 2011-ben az Anzsiban, majd 2012 és 2015 között a Dinamo Moszkvában játszott Oroszországban. Az elmúlt NB I-es szezonban 33 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 6-6 gól és gólpassz volt a termése a válogatottbeli szereplésekben rekorderré lett középpályásnak.

Olvastad már?
Interjú az elmúlt évek legellentmondásosabb Vidi-edzőjével: "Abban szinte biztos voltam, hogy jelentősen visszacsúszik majd a csapat a tabellán" - három klubot is megmentett a kieséstől
Bő két éve a harmadik helyen adta át a Fehérvárt, amit a klubnál nem tartottak jó eredménynek, de az azóta eltelt időszak pocsék fehérvári szereplése után jelentősen felértékelődik az akkori teljesítmény. Márton Gábor úgy látja, voltak a keretben a zeniten túl lévő, motiválatlan, kiégett játékosok, de a maximumot hozta ki akkor abból a Vidiből. A szezon kétharmadában ugyan ő vezette a fehérváriakat, mégsem kapott bronzérmet. Sértőnek érzi Sallói István, egykori ZTE-sportigazgató szavait, aki furcsa jellemzést adott róla és szerinte a teasüteményes hasonlat sem állja meg a helyét minden esetben. Rövid időn belül három csapatot is megmentett a kieséstől, legutóbb a Kozármislenyt, ahol ugyan maradhatott volna, de nem kapaszkodik mindenáron egy kispadba, olyan klubra vágyik, amellyel serlegeket nyerhet. Interjú Márton Gáborral.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz