Fotó: www.chano8.com

Durva büntetés a balhé után: Egyéves eltiltást kapott a magyar edző

2021. október 14-ig mindennemű labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltották a megyei harmadosztályú együttes edzőjét.
Nyikes Zoltán 2020. október 23., péntek 14:25
Fotó: www.chano8.com
2021. október 14-ig mindennemű labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltották a megyei harmadosztályú együttes edzőjét.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 23., péntek 14:25

Mintegy két héttel ezelőtt került sor a Nógrád megyei harmadosztály Nyugat csoportjában a Dejtár SE-Bernecebaráti-Kemence (0-2) találkozóra, ahol a 44. percben kiállították a vendégek edzőjét, Ordasi Istvánt.

A nogradifutball.hu beszámolója azt írja, hogy a jegyzőkönyv szerint a szakvezető obszcén szavakkal illette a játékvezetőt, aztán köpött egyet felé, ezért a spori kiállította őt és elküldte a kispadról. A tréner később bement a pályára és újfent szidalmazni kezdte a játékvezetőt.

Időközben napvilágot látott, hogy az MLSZ Nógrád megyei igazgatósága 2021. október 14-ig mindennemű labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta, azaz egy évig nem vehet részt semmilyen formában hivatalos mérkőzéseken.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz