Fotó: RWDM Twitter

Dupla Fradi-bejelentés: A középpályás top 10-es bajnokságba igazolt, a fiatal védő EKL-indulóhoz került - hivatalos

Xavier Mercier végleg elhagyta a klubot, és a belga élvonalba szerződött. Iyinbor Patrik kölcsönben igazolt Kecskemétre.
Budai László 2023. július 25., kedd 16:20
Fotó: RWDM Twitter
Xavier Mercier végleg elhagyta a klubot, és a belga élvonalba szerződött. Iyinbor Patrik kölcsönben igazolt Kecskemétre.
Szerző: Budai László 2023. július 25., kedd 16:20

Két bejelentést is tett a Ferencváros hivatalos honlapján kedd délután. Egyrészt biztossá vált, hogy a csapat francia középpályása, Xavier Mercier távozik az együttestől. A 34 éves játékost ezzel egyidőben be is mutatta új klubja, amely a belga élvonalbeli RWD Molenbeek lesz - a felek 1+1 éves szerződést kötöttek egymással.

A Fradi arról is tájékoztatott, hogy 21 éves, korosztályos válogatott védőjét, az előző két szezont a Vasasnál töltött Iyinbor Patrickot ismét kölcsönadja, ezúttal a 2022/23-as idény ezüstérmesének, az EKL-selejtezőjében is induló Kecskemétnek.

Mercier az RWDM-nél

Iyinbor Kecskeméten

Olvastad már?
Fradi: Hosszabb távon is magyar edzője lehet a klubnak - itt vannak a részletek
A csakfoci.hu információi szerint a Máté Csaba-Leandro páros megkapja a bizalmat a Fradinál, és ha élnek vele, akkor hosszabb ideig is ők irányíthatják a csapatot.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz