Dráma a magyar meccsen: a játékos mentette meg a játékvezető életét

Életmentő Emlékérmet érdemelne a Szigethalom SC labdarúgója, Keményvári Balázs, aki megmentette a pályán a játékvezető életét. A bírót újraélesztette, amíg segítség nem érkezett.
Csakfoci Admin 2019. július 25., csütörtök 18:34
Életmentő Emlékérmet érdemelne a Szigethalom SC labdarúgója, Keményvári Balázs, aki megmentette a pályán a játékvezető életét. A bírót újraélesztette, amíg segítség nem érkezett.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 25., csütörtök 18:34

Szerdán edzőmérkőzést játszott egymással a Fejér megyei első osztályban szereplő Martonvásár és a Pest megyei harmadosztály Nyugati csoportjában érdekelt Szigethalom SC.

A találkozót a hazaiaktól az 55 éves Nagy Béla vezette, aki sokáig különösebb gond nélkül dirigálta a meccset, ám mindenki megdöbbenésére a 36. percben leállt a szíve, és összeesett.

A vendégek labdarúgója, Keményvári Balázs lélekjelenlétének és kiváló helyzetfelismerésének köszönhetően azonnal nekilátott az újraélesztésnek.

A 33 éves futballista szívmasszázzsal tartotta életben életben, amíg a mentők kiérkeztek a helyszínre. 25-30 perc további sürgősségi feladatok elvégzése után a székesfehérvári kórházba szállították, ahol stabilizálták Nagy állapotát.

A Szigethalom SC közösségi oldala hozzáteszi, Nagy már megköszönte Balázsnak a szakszerű beavatkozást, amivel megmentette az életét.

Neked ajánljuk
Átigazolások
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Légiósok
Szalai Attila
A török Fenerbahçe vezetősége új szerződés aláírására készül a csapat magyar védőjével.
Tovább az összes átigazoláshoz