Fotó: vasasfc.hu

Dibusz a Fradi meglepő hazai pontvesztéséről: "Nagy tragédia nem történt, de tudjuk, hogy ennél nagyobb nyomást kell helyezni az ellenfélre"

A Ferencváros meglepetésre csak 0-0-s döntetlent játszott a Groupama Arénában a hősiesen védekező Vasas ellen. Dibusz Dénes, a Fradi kapusa mondta el, hogy miben látta a pontvesztés okát.
Csakfoci.hu 2023. január 29., vasárnap 9:28
Fotó: vasasfc.hu
A Ferencváros meglepetésre csak 0-0-s döntetlent játszott a Groupama Arénában a hősiesen védekező Vasas ellen. Dibusz Dénes, a Fradi kapusa mondta el, hogy miben látta a pontvesztés okát.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. január 29., vasárnap 9:28

- Elég nyögvenyelős mérkőzés volt - kezdte Dibusz Dénes a fradi.hu-nak. - Szerintem végig irányítottuk a találkozót. Nagyon mélyen visszahúzódott a Vasas, próbálták jól lezárni a területeket, kevés hely volt közöttük, illetve mögöttük. Ami lehetőségünk volt, az pedig ugye nem ment be, voltak kapufák, volt, hogy az ellenfél kapusa hárított, voltak utolsó pillanatban esett blokkok. Így, hogy a két meccsből hoztunk négy pontot, tudtuk növelni az előnyünket, nagy tragédia nem történt, de ennél azért több kell. Ezt érezzük és tudjuk, hogy ennél azért összességében nagyobb nyomást kell az ellenfélre helyezni és ennél nagyobb energiákat kell mozgósítani, reméljük, hogy jövő héten ez már sikerülni fog.

Olvastad már?
NB I: Bravúros döntetlent ért el a Vasas a Ferencváros otthonában a tavaszi rajton
Mindkét csapat játéka feljavult a második félidőre, gól azonban így sem született a 17. forduló szombati zárómérkőzésén, köszönhetően - többek között - Uram remek teljesítményének.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz